Άκρως περίεργη υπόθεση στη Μυτιλήνη με όχημα του Στρατού! Το ΓΕΣ έχει κάτι να πει;

Μία άκρως περίεργη υπόθεση μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο να επισημάνουμε είναι το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έμπειρου συναδέλφου Στρατή Μπαλάσκα “το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Κρατήγου κοντά στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης διενεργήθηκε έλεγχος σε αυτοκίνητο τύπου ΒΑΝ που ανήκε σε μη κυβερνητική οργάνωση που επιχειρεί στη Λέσβο σε θέματα υποδοχής προσφύγων και μεταναστών.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο έφερε δεύτερες πινακίδες κυκλοφορίας που βρισκόταν κάτω από τις εμφανείς πινακίδες.

Οι δεύτερες αυτές πινακίδες κυκλοφορίας ανήκαν σε αυτοκίνητο του Ελληνικού Στρατού. Στο αυτοκίνητο κατά την έρευνα βρέθηκαν επίσης και μηχανήματα ασύρματης επικοινωνίας.

Πραγματοποιήθηκε μια σύλληψη ενώ η όλη υπόθεση συνεχίζεται να διερευνάται αφού από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή”.

Το ΓΕΣ έχει κάτι να πει ή όλα “πάνε εξαιρετικά” όπως συνηθίζουν να λένε; Υπάρχει σχόλιο γι΄ αυτή την άκρως περίεργη υπόθεση; 

Πηγή

Διαβάστε:  Να το δει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ο Χριστόδουλος ΔΑΚΡΥΖΕ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (Βίντεο)

Loading...