Και εδώ έρχεται το … ο πολιτισμός της χεστρας σε πλήρη εξέλιξη !

Μετά τα Lidl και την Nestle τσουπ και η μεβγαλ να αφαιρεί τους σταυρούς !

Και άντε επιχειρηματικά το κατανοώ αλλά ηθικά όχι … δεν μπορεί οι ανταγωνιστές να χτυπάνε την αγορά των μουσουλμάνων στην Ευρώπη και εσύ να μην κάνεις κάτι να σωθείς …από την άλλη … σε στήριξαν οι Έλληνες να γίνεις εταιρία και στην εποχή αυτή την μαύρη όπου η παγκοσμιοποίηση ισοπεδώνει τα πάντα …στο όνομα της επιβίωσης μια μια οι εταιρίες ξεβρακώνονται ….και στηρίζουν τα στριγκοι!!!!!!!!

Αν όμως ο Έλληνας ξυπνούσε και περνούσε στην αυτάρκεια του , αν ο Έλληνας έκανε μόνος του το γιαουρτάκι του από τις κατσικουλες του ..δεν θα δημιουργούσε εφιάλτες εταιρίες !!

Ναι είναι πολλά εκατομμύρια οι μουσουλμάνοι ..ναι είναι τεράστια αγορά…και τώρα ακόμα νικούν στον πόλεμο ειρηνικά ..νικούν με τις γεννήσεις …κάποτε όμως ..θα αλλάξουν και θα προχωρήσουν ,όταν θα είναι σίγουροι στον πλήρη επεκτατισμό και με την βια …τότε εσείς όλοι που απλά κοιτούσατε την επιβίωση του σπιτιού σας , της εταιριουλας κοκ…θα είσαστε το ίδιο εγκληματίες …!

Ο καθένας την πάρτι του ..ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ…αν ο όλοι ήμασταν για όλους και αποκόβομαι την ενέργεια προς το τέρας τότε αυτό θα πεινούσε μέχρι θανάτου !

Απλά πράγματα ..και μην μου πείτε οτι το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρίας η κάθε εταιρίας που απλά επιλέγει να βγάζει τον Σταυρό …δεν μπορούσε να σκεφθεί να λέει πχ … Αυθεντικό Ελληνικό Γιαούρτι ..και να έχει έναν τσολιά η μια βλαχόπουλα για φώτο!

Αλλά όχι εκεί … στέρεψαν σε ιδέα … και έπρεπε να έχουν εκκλησία άνευ Σταυρού …αρα ρε παλικάρια δουλευόμαστε μεταξύ μας … δεν είναι θέμα αγοράς λοιπόν ούτε ανταγωνισμού ..είναι θέμα εντολής σας από τα πραγματικά αυθεντικά σας !

Είναι θέμα να βάλετε και εσείς το φερετζέ σαν μήνυμα και εμείς είμαστε γονατιστές π@υτανες !

Stranger…

katohika

Loading...

1 σχόλιο

Σχόλια (Το email σας δεν θα δημοσιευθεί)

Το σχόλιο σας
Το ονομά σας