Τι αποκαλύπτει για τη δράση του Σόρος και της ΝΤΠ

Σε μια συνάντηση στο Κρεμλίνο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι ο Τζορτζ Σόρος χρησιμοποιεί τα δίκτυα διαταραχών του για να προκαλέσει αναταραχές στις Ηνωμένες Πολιτείες:

«Μην ξεγελιέστε, ο απώτερος στόχος του είναι η επανάσταση και μετά ο εμφύλιος πόλεμος. Στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Σόρος χρησιμοποιεί την ίδια τακτική που χρησιμοποιεί πάντα και παντού … Ο Τζορτζ Σόρος είναι ένας περιβόητος πυρομανής, με τα σπίρτα στη τσέπη ρίξει λάδι σε κάθε εστία».

Ο Βλαδιμίρ Πούτιν είχε ήδη στείλει σήματα προς τους «απλούς» Αμερικανούς, προτρέποντάς τους να μην ακολουθήσουν τον Σόρος και να μείνουν μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του, διαφορετικά κινδυνεύουν να χάσουν τη χώρα τους, που θα κατασχεθεί από τους παγκοσμιοποιητές.

Ως οικονομολόγος, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Σόρος είναι εξαιρετικά αποδοτικός. Αλλά υπάρχει και μια άλλη πτυχή που τον ακολουθεί συνεχώς, στην οποία χρησιμοποιεί τις ίδιες τακτικές από στο χρηματοπιστωτικό τομέα, χρησιμοποιώντας τη δημοκρατία ως ένα όργανο, παρεμβαίνοντας στο έδαφος της πολιτικής, κι προσπαθώντας τελικά να ανατρέψει τις υπάρχουσες κυβέρνησεις σε κυρίαρχα κράτη.

Πέρυσι η Ρωσία απαγόρευσε τις οργανώσεις του Σόρος κηρύσσοντας τες «απειλές για την εθνική ασφάλεια», λαμβάνοντας υπόψη ότι από το 1990 ο Σόρος χρησιμοποίησε τα μέσα του και την επιρροή του για να προσπαθήσει, ανεπιτυχώς, να προκαλέσει ταραχές στην Ρωσία. Σήμερα ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί με σαφήνεια ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τις ίδιες τακτικές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετάφραση στα ελληνικά από Ινφογνώμονα Πολιτικά, Αθήνα, 19.8.2017

πηγη

Loading...

1 σχόλιο

  1. Η κρίση της μετανάστευσης ως αδίκημα συνωμοσίας [ντοκιμαντέρ] 23 Οκτωβρίου 2017 | http://www.kla.tv/10711
    Είναι η κρίση των προσφύγων απλώς μια πιθανή εξέλιξη; Ή μήπως το όλο σενάριο ήταν μάλλον μακρά σχεδιασμένο και σκόπιμα σπειρωμένο από ελίτ ανθρώπους όπως ο Γιώργος Σόρος; Το ακόλουθο ντοκιμαντέρ συγκεντρώνει ομολογίες σχεδίασης καλωδίων, οι οποίες επιτρέπουν μια νέα ματιά στην μεταναστευτική κρίση.
    https://youtu.be/bQ2ALpvcmsg

Σχόλια (Το email σας δεν θα δημοσιευθεί)

Το σχόλιο σας
Το ονομά σας