Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε η χθεσινή συναυλία που διοργάνωσε ο ΣΚΑΙ για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η μπάντα του Πολεμικού μας Ναυτικού κλήθηκε να ενισχύσει και να προβάλει με αυτόν τον τρόπο έναν ιδιωτικό φορέα που θέλει να κάνει τον φιλάνθρωπο.

Αν ήθελαν ας έδιναν το έπαθλο του Survivor και κάποιο ποσόν από τα έσοδα στους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας, γιατί τώρα τα τρόφιμα τα έδωσε ο κόσμος.
Όσο για την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού θα θέλαμε να ξέρουμε πως αισθάνονταν αυτοί που με μαέστρο τον Σαββόπουλο που κατά καιρούς έχει υποστηρίξει όλα τα κόμματα, έπαιζαν το…δεν θα περάσει ο φασισμός, μαζί με κάποιους γερασμένους καλλιτέχνες και «καλλιτέχνες» που είναι πλουσιότεροι από πολλούς Έλληνες τους οποίους κατηγορούν σαν αντιδραστικούς.

Πως αισθάνονταν που την στιγμή που έπαιζαν για την προβολή ιδιωτών αριστερά τραγούδια το τουρκικό ναυτικό αλωνίζει στο Αιγαίο και κάποιοι συνάδελφοί τους ίσως να διακινδύνευαν και την ζωή τους για τα θαλάσσια σύνορά μας.
Δεν γνωρίζουμε αν ο Πολάκης έχει δίκιο στα όσα είπε για τους δικαστικούς και την εμπιστοσύνη του λαού, αλλά αυτό ας το κοιτάξουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

πηγη

Loading...

Σχόλια (Το email σας δεν θα δημοσιευθεί)

Το σχόλιο σας
Το ονομά σας