Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη.

​Ο επί χρόνια ισχυρός άνδρας της ΑΝΕΚ Lines θορυβήθηκε από τα συμπτώματα που παρουσίασε, εξετάστηκε και εισήχθη στο νοσοκομείο, αφού βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Τη γνωστοποίηση της νοσηλείας του στην Εντατική έκανε ο δημοσιογράφος Άγγελος Μενδρινός με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καπετάνιε, θα περάσει κι αυτή η φουρτούνα. Θα κωλώσεις για έναν κορωνοϊό; Είσαι μαχητής. Γρήγορα κοντά μας» έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

  Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι με όρους οι δύο αντιεξουσιαστές για τα εκρηκτικά στο σπίτι του Δημήτρη Σταμάτη

Διαβάζοντας την ανάρτηση δόθηκε σε αρκετούς η αίσθηση πως πρόκειται για τον «Τζίγγερ», τον γιο του Βαρδή Βαρδινογιάννη, προέδρου της Motor Oil. Ο Αγγελος Μενδρινός ξεκαθάρισε με νέο tweet: «Για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ο Γιάννης του Σήφη Βαρδινογιάννη, ο οποίος μετά από πυρετό δύο ημερών εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Το μέλος της γνωστής οικογένειας ήταν για χρόνια στο τιμόνι της ANEK Lines, ενώ ως το 2013 ήταν και στο διοικητικό συμβούλιο της Hellenic Seaways. Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έχει οποιαδήποτε επιχειρηματική σχέση με τον όμιλο Βαρδινογιάννη (Motor Oil, Avin, Shell Ελλάς, Star TV), ενώ ποτέ δεν είχε εμπλακεί με τον Παναθηναϊκό ή τον ΟΦΗ, σε αντίθεση με τα αδέλφια του.Loading...