Φέρεται να έχει τραβηχτεί την περασμένη εβδομάδα και σύμφωνα με την μαρτυρία στο facebook, ειδοποιήθηκε η αστυνομία που αρνήθηκε να επέμβει δηλώνοντας αδυναμία

Μια πραγματικά σοκαριστική φωτογραφία έχει γίνει viral στο ελληνικό facebook τα τελευταία 24ωρα: Πάνω σε ένα μηχανάκι εν κινήσει, που οδηγεί ένας άντρας ο οποίος φοράει κράνος, μια γυναίκα που κάθεται πίσω κρατά με το ένα της χέρι ένα παιδικό καθισματάκι για νεογέννητα, μέσα στο οποίο φαίνεται και το μωρό!

Η φωτογραφία, σύμφωνα με την μαρτυρία στο facebook, έχει τραβηχτεί την προηγούμενη εβδομάδα στην Μυτιλήνη και αυτός που την τράβηξε καταγγέλλει παράλληλα πως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία όμως αρνήθηκε να επέμβει δηλώνοντας πως «δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Τα σχόλια των χρηστών του Διαδικτύου καταγγέλλουν την ανεύθυνη συμπεριφορά των ενηλίκων που εκθέτουν σε τέτοιο κίνδυνο το βρέφος, αν και υπάρχουν αρκετοί που επιχειρούν να δικαιολογήσουν την συμπεριφορά, αρνούμενοι να πιστέψουν πως πρόκειται για περίπτωση ανευθυνότητας και πιθανολογώντας πως «έχει προκύψει κάποια ανάγκη».

Loading...

5 Σχόλια

  1. Eντάξει αυτοι οι γονείς, προφανώς και είναι ασυνείδητοι. Όμως αναρωτιέμαι, υπάρχει στην Ελλάδα οργανωμένη Πολιτεία, εν προκειμένω υπάρχει Τροχαία? Ένας τροχονόμος να τους σταματήσει και όχι να τους κόψει πρόστιμο, που θα έπρεπε, απλά να τους υποδείξει την βαριά αμέλειά τους. Πάντος διαπιστώνω πως οι άνδρες της Τροχαίας, Πανελλαδικά, είτε έχουν πάψει να ασκούν τα καθήκοντα τους, είτε έχουν καταφέρει!να γίνουν … αόρατοι. Να κατά την γνώμη μου, μία βασική αιτία συνεχούς αύξησης των τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα. Ευχαριστώ!

Σχόλια (Το email σας δεν θα δημοσιευθεί)

Το σχόλιο σας
Το ονομά σας