Ο κόσμος ξύπνησε γύρω στις 2 το βράδυ,από ένα δυνατό θόρυβο,και τράνταγμα στα παράθυρα.Μερικοί αισθάνθηκαν μία-δύο δονήσεις.
Τουλάχιστον 800 άτομα ανέφεραν την εκδήλωση στην Geoscience Australia.

Τα κατοικίδια ζώα έκαναν σαν τρελλά.

Η Geoscience Australia ανέφερε για πρώτη φορά σεισμό μεγέθους 1.4 ρίχτερ γύρω από το Mount Compass, το οποίο στη συνέχεια αφαιρέθηκε από τον ιστότοπο, καθώς περαιτέρω έρευνες έδειξαν ότι ο βροντή ήταν ο ένοχος … Αλήθεια, η βροντή δημιούργησε σεισμό 1.4 ρίχτερ;

Μερικοί μετεωρολόγοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να ήταν μια καταιγίδα και ότι η πολύ μεγάλη αναστροφή της θερμοκρασίας που υπήρχε κατά τη στιγμή του γεγονότος στην ατμόσφαιρα τράβηξε πίσω τα ηχητικά κύματα προς το έδαφος ενισχύοντας τον ήχο της βροντής.

Ένας σεισμολόγος της Σεισμολογικής Ένωσης της Αυστραλίας είπε ότι οι δονήσεις παρέμειναν ένα μυστήριο υπό έρευνα: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σίγουρα δεν είναι σεισμός. τι ακριβώς είναι, δεν το ξέρω αλλά το έχουμε καταγράψει σε πολλά από τα όργανα μας μεταξύ της Γέφυρας Hamley και της κοιλάδας Hindmarsh, έτσι σε όλη την Αδελαΐδα ».

Αυτό είναι πιθανό ένας άλλος μεγάλος μετεωρίτης που εκρήγνυται στον ουρανό πάνω από την Αδελαΐδα, όπως αυτός σε όλο τον δυτικό Καναδά στις 4 Σεπτεμβρίου του 2017!

http://strangesounds.org/2017/09/south-australians-awoken-by-mysterious-tremor-but-no-earthquake-video.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Σχόλια (Το email σας δεν θα δημοσιευθεί)

Το σχόλιο σας
Το ονομά σας