Η μικρή φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς και στον αδελφό της ότι εκτός από το τρίτο πρόσωπο που υπήρχε στο δωμάτιο, όπου κρατούταν, μέσω βιντεοκλήσης έγινε αναμετάδοση προσωπικών στιγμών.

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως, ενισχύοντας το σενάριο ότι η 33χρονη κατηγορούμενη έδρασε ως μέλος κάποιου κυκλώματος.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ερευνούν την ατζέντα της 33χρονης, στην οποία υπάρχουν αρκετά ονόματα και τηλέφωνα που θα πρέπει να εξεταστούν. Η κατάθεση του μικρού κοριτσιού που «δείχνει» ότι υπήρχε και τρίτο πρόσωπο στη υπόθεση της αρπαγής της και το σοκαριστικά ενδεχόμενα που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως υποστήριξε «μέσα στο σπίτι ήρθε και ένας μαύρος άνδρας, με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά».
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας πραγματοποιούν έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμου με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προκειμένου να διαπιστωθεί ο ρόλος του και τυχόν εμπλοκή του στην υπόθεση.

Την ίδια στιγμή η 33χρονη Ειρήνη Μούρθου, φοβάται, σύμφωνα με τον συνήγορο της Βασίλη Νουλέζα, πως «θα την λιντσάρουν μέσα στη φυλακή οι άλλες κρατούμενες». «Γνωρίζουν όλοι το πρόσωπό μου.
Είναι σίγουρο ότι θα δεχτώ επίθεση.
Ήδη στα κρατητήρια μου απευθύνουν απειλές λέγοντάς μου, Θα περάσεις καλά», φέρεται να υποστήριξε η 33χρονη.

Με βάσει το προφίλ της 33χρονης που έχουν σκιαγραφήσει τα στελέχη της ασφάλειας, θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, να «έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, όσο είχε το παιδί στο σπίτι της», ενώ οι αστυνομικοί, διερευνούν ακόμη και το ενδεχόμενο, σκοπός της απαγωγής να ήταν η εκμετάλλευση της 10χρονης από κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Ωστόσο, η πλευρά της 33χρονης υποστηρίζει πως όλα αυτά είναι αποκύημα της φαντασίας της μικρής λόγω των υπνωτικών χαπιών που της είχε δώσει. Αρνήθηκε επίσης ότι έκανε βιντεοκλήση με τον οποιοδήποτε όσο ήταν με τη δεκάχρονη και ότι μίλησε στο τηλέφωνο με μια συνάδελφό της.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ενώ η μικρή πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο μετά από 10 ημέρες δεν πήγε σπίτι της αλλά μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας.
Εκεί μάλιστα μεταφέρθηκε και ο 4χρονος ετεροθαλής αδερφός της.
Θα φιλοξενηθούν προσωρινά στη δομή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Με πληροφορίες Star.grLoading...