19χρονος Αλβανός κρατείται για την δολοφονία της φοιτήτριας στην Ρόδο

Σύμφωνα με όσα γράφει το skyrodos.gr – Απίστευτο και όμως αληθινό, μέχρις αποδείξεως της αθωότητας του φυσικά: Κρατείται ένας δεκαεννιάχρονος με καταγωγή από την Αλβανία!

Σύμφωνα με εξακριβωμένες και αποκλειστικές πληροφορίες του sky αυτή την ώρα στο Λιμεναρχείο της Ρόδου είναι στο τελικό στάδιο των καταθέσεων και αμέσως μετά θα απαγγελθούν κατηγορίες στον 19χρονο ενώ ως συνεργός κρατείται και 20χρονος Ελληνας, γόνος γνωστής οικογένειας της Ρόδου.

ΩΡΑ 22:20 ημέρα Δευτέρα | Κατά τις εκτιμήσεις αλλά και τις πληροφορίες:

Πλήρως δικαιώνονται οι πληροφορίες του σταθμού μας για δύο που κρατούνται.
Πλήρως επιβεβαιώνεται η πληροφορία πως ένας είναι Ελληνας και άλλος Αλβανός.
Ο Ελληνας, 20 χρόνων, γιος γνωστής οικογένειας της Ρόδου που φαίνεται πως έμπλεξε …χωρίς λόγο και αιτία.

  Σεραφείμ Πειραιώς προς Κυβέρνηση ΝΔ: «Καταργείστε τα άχρηστα Προξενεία και αφαιρέστε την ελληνική υπηκοότητα σε όσους δηλώνουν τούρκοι στη Θράκη»

Σημειώνεται πως πρώτοι μεταφέραμε την πληροφορία για το τζιπ που ήταν στο σπίτι της 20χρονης, ένα βράδυ πριν από το μοιραίο γεγονός. Πράγματ, κατά τις νεότερες πληροφορίες μας, στον δράστη και στον συνεργό έφτασαν οι διωκτικές Αρχές από το βίντεο που έχει καταγράψει κινήσεις στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Δεν ήταν τελικά τζιπ αλλά φορτηγάκι, από αυτά που μοιάζουν με τζιπ.

Το ίδιο, έχει καταγραφεί και στο βενζινάδικο της Εθνικής Αντιστάσεως, όπου από τον ιδιοκτήτη ζητείται να καταθέσει το βιντεο, όπου φαίνεται πως ο δράστης πήγε για να βάλει βενζίνη μαζί με τον Ελληνα φίλο του, πιθανώς όμως με την 20χρονη ήδη νεκρή, μέσα στο αυτοκίνητο.

Την υπερασπιστική γραμμή του 20χρονου Ροδίτη έχει αναλάβει ήδη γνωστός δικηγόρος της Ρόδου.

23:24 – Ο σταθμός μας πρώτος μετέδωσε πανελλαδικά την είδηση. Εχουμε όλες τις πληροφορίες και με επιφύλαξη μεταφέραμε όλες τις λεπτομέρειες.

  Διωγμός Γέροντος Γαβριήλ από το Άγιον Όρος (βίντεο)

23:25 – Η νεαρή φοιτήτρια τελικά δεν πέθανε από στραγγαλισμό αλλά από χτύπημα στο κεφάλι. Πιθανώς να έγινε “πάλη” μέσα στο σπίτι της, οταν ο 20χρονος με τον 19χρονο θέλησαν να την δούνε, πήγανε στο σπίτι της και ήθελαν “συνεύρεση”. Η φοιτήτρια, αρνούμενη, προσπάθησε να αμυνθεί. Στο σπρώξιμο χτύπησε σε μεταλλικό αντικείμενο και έμεινε στον τόπο. Ο 19χρονος σκέφτηκε να την μεταφέρουν με το αυτοκίνητο σε ερημική περιοχή και να την “ξεφορτωθούν”. Αυτό έγινε στην περιοχή “ΦΩΚΙΑ” της Λίνδου. Το άψυχο κορμί το έριξαν στα νερά και εξαφανίστηκαν.

Σημαντική παρατήρηση: Η κοπέλα “πάλεψε” για να αποφύγει την συνεύρεση και πάνω στη μάχη χτυπήθηκε. Βρέθηκε όμως στη θάλασσα γυμνή, μόνο με τον στηθόδεσμο, γεγονός που ακόμη προβληματίζει, μήπως δηλαδή ο,τι έγινε στο σπίτι της, ακολούθησε των …ορέξεων των δυό νεαρών.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

skyrodosLoading...