Το 59% του φορολογικού πλεονάσματος πάει στους «ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»…

University students hold placards during a demonstration against satirical French weekly Charlie Hebdo, which featured a cartoon of the Prophet Mohammad as the cover of its first edition since an attack by Islamist gunmen, in Somalia's capital Mogadishu, January 17, 2015. REUTERS/Feisal Omar

Είναι γνωστό ότι στη Βόρεια Ευρώπη το κοινωνικό κράτος πληρώνεται ακριβά από τους πολίτες, μόνο που οι κυβερνήσεις τους, υποστηρίζουν ότι τα χρήματα αυτά τα πληρώνουν οι άνθρωποι αυτοί για να τους προσφέρει τις ανάλογες υπηρεσίες το κράτος.

Όμως αντί αυτού, ορισμένα κράτη σκορπίζουν τα χρήματα των φορολογουμένων για τους λαθροεισβολείς, φυσικά χωρίς αυτό να τους το λένε ξεκάθαρα.

Όπως φάνηκε κι από μια έκθεση του 2014, στη Δανία περίπου το 59% του φορολογικού πλεονάσματος δαπανάται για τις μειονότητες οι οποίες είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία άνθρωποι από τρίτες χώρες.

Δείτε τα στοιχεία (έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά από τα Δανέζικα):

Δεν λέμε τυχαία ότι χώρες όπως η Δανία, η Σουηδία και η Γερμανία θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα υποκύψουν στον Ισλαμικό κίνδυνο, εάν όσα γίνονται συνεχιστούν.

Τα παίρνουν όλα από τους πολίτες τους για να τα δίνουν όλα στους λαθρομετανάστες. Κι αυτό είναι κάτι που η Ευρώπη θα πληρώσει σύντομα.

voicenews

Διαβάστε  Συναγερμός στις ΗΠΑ: Αιφνιδιαστική αποστολή Tu-160 της ρωσικής Αεροπορίας - Προσγειώθηκαν στη Βενεζουέλα

Loading...