Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/8) στο 537,5ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος των διοδίων του Ιάσμου, μετά από σύγκρουση τριών οχημάτων – δύο ΙΧ και ενός ημιφορτηγού. Τα οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες μετά τη σύγκρουση – με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν οι τρεις από τους τέσσερις επιβάτες του ενός ΙΧ, ενώ σοβαρά τραυματισμένος φέρεται και ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.
Σοβαρά τραυματισμένος είναι ο οδηγός του ημιφορτηγού, ενώ με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο άλλοι τέσσερις άνθρωποι που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα. Η φωτιά επεκτάθηκε και περιμετρικά της Εγνατίας Οδού, σε αγροτική έκταση.
Δείτε το βίντεο
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στο ένα όχημα βρίσκονταν 4 άτομα, εκ των οποίων τα 3 απανθρακώθηκαν βασανιστικά (φωνάζοντας βοήθεια, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που βρίσκονταν στο σημείο) και ένα άτομo μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο. Σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του φορτηγού ενώ στο τρίτο όχημα βρίσκονταν άλλα 4 άτομα τα οποία δεν φαίνεται να έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς
Η φωτιά επεκτάθηκε και περιμετρικά της Εγνατίας Οδού, σε αγροτική έκταση. Σοκαρισμένοι οι διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν στο σημείο για να δουν τι είχε συμβεί, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, 16 πυροσβέστες και 7 οχήματα, 3 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία αναφέρει το xanthinea.gr.