Η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ελλάδα δεν πρόκειται να τελειώσει στις 6 Απριλίου και μάλιστα αναμένεται να κρατήσει για μεγάλο ακόμη χρονικό διάστημα.

«Τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου». Αυτό ανακοίνωσε μιλώντας στην εκπομπή Τώρα Ό,τι Συμβαίνει του OPEN TV ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερα συγκριτικά με άλλες χώρες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.

  Εύβοια: Μαθητής πήγε στο σχολείο του με ...αεροβόλο όπλο!

Χθες ο αρμόδιος υφυπουργός Ν. Χαρδαλιάς δήλωσε σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα: «Όλα τα μέτρα είναι πάνω στο τραπέζι. Και τα μέτρα αυτά δεν έχουν μόνο οριζόντια λογική, αλλά έχουν και λογική χωροταξικών clusters.

Έχω ξαναπεί ότι η χώρα είναι χωρισμένη και παρακολουθείται επιχειρησιακά σε επίπεδο 13 Περιφερειών και τις επόμενες ημέρες προφανώς δεν μπορεί κανείς να κάνει πρόβλεψη για το είδος των μέτρων που θα πάρουμε, διότι όπως έχω πει και το τονίζω κάθε μέρα, κάθε μέρα είναι ξεχωριστή.

Τα δεδομένα είναι πάνω στο τραπέζι. Τα αξιολογούμε, συζητάμε δυο φορές την ημέρα και αξιολογούμε μαζί με τον κ. Τσιόδρα και την επιστημονική ομάδα ό,τι έχει προκύψει, και αναλόγως κάνουμε τις συγκεκριμένες προτάσεις.

  Έρχεται από το βράδυ η κακοκαιρία «Κίρκη» -Πέφτει η θερμοκρασία, θυελλώδεις άνεμοι και καταιγίδες

Δεν είναι ώρα ούτε για εικασίες, ούτε για υποθέσεις, ούτε για σενάρια. Το Κράτος είναι έτοιμο με σχέδια για οποιοδήποτε σενάριο, όσο ακραίο και αν είναι.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Από εκεί και πέρα βήμα-βήμα και μένοντας πιστοί στο στρατηγικό μας σχέδιο που αφορά στο να αντιληφθούν όλοι – και είναι πολύ σημαντικό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων το έχει αντιληφθεί – να μείνουμε στο σπίτι».Loading...