Αυτό, το να μας λένε κάθε μέρα χονδροειδή ψέματα, δείχνει πόσο αδίστακτοι και ανήθικοι είναι – Ο Δραγασάκης μας δουλεύει ψιλό γαζί

Προσπάθεια αναδίπλωσης από τον Δραγασάκη για τα «δικά μας παιδιά» με ανάρτηση στο twitter

Για «κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού» κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Αποστάσεις… από τις ίδιες τις δηλώσεις του (!) επιχειρεί να πάρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν.

Παρά τις αδιάψευστες μαρτυρίες για όσα είπε χθες το βράδυ στο παλιό δημαρχείο Υμηττού στο πλαίσιο εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ οτι οι αναρχικοί που εισέβαλαν και πέταξαν τρικάκια για την Πόλα Ρούπα και το Νίκο Μαζιώτη… «είναι δικά μας παιδιά», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλά μάλιστα για μονταζιέρα και κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού.

Αφορμή για την τουλάχιστον άτεχνη αναδίπλωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης αποτέλεσε το tweet του   Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Δραγασάκης κατηγορεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για χρήση «μονταζιέρας» και «κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού» με αφορμή την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Δεν απέφυγε τελικά τη μονταζιέρα ο @kmitsotakis. Σε μια ημέρα έντονου συμβολισμού, το μόνο που μέχρι στιγμής ψελλίζει είναι η ακροδεξιά ρητορική, συνεχίζοντας το κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού στο οποίο συγκεκριμένα μιντιακά κέντρα & η Χρυσή Αυγή συντονισμένα επιδίδονται από εχθές» έγραψε στο Twitter ο κ. Δραγασάκης.

Διαβάστε  Απίστευτο: Δείτε τι συνέβη στον τάφο του Αγίου Παϊσίου

Πρώτο Θέμα

Loading...