Αγριεύει η κατάσταση στην Συρία: Το Ισραήλ βομβάρδισε αεροδρόμιο – Απάντησε η συριακή αεράμυνα

Σύμφωνα με το συριακό πρακτορείο SANA είναι σ΄εξέλιξη αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ κατά της περιοχής του διεθνούς αεροδρομίου στη Δαμασκό και η συριακή αεράμυνα ανταπαντά. καταπολέμηση της ισραηλινής επίθεσης στην περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου της Δαμασκού.

Η ανταποκρίτρια του SANA αναφέρει ότι ακούγονται εκρήξεις στην περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου της Δαμασκού…

Η Συριακή αεράμυνα απώθησε πυραυλική επίθεση των Ισραηλινών καταρρίπτωντας αριθμό πυραύλων στο διεθνές αεροδρόμιο στη Δαμασκό, δήλωσε το πρακτορείο της Συρίας το SANA αναφέρει το ρωσικό vesti. Προσθέτει ότι δεν υπάρχουν θύματα και τραυματίες από την επίθεση και προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Μια στρατιωτική πηγή επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ότι η συριακή αεράμυνα απάντησε στην επίθεση ισραηλινών πυραύλων στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού και απέκρουσε πολλούς πυραύλους του εχθρού.

Διαβάστε:  Στρατηγός ε.α. Κωσταράκος - Τα 8 σημεία που πρέπει να βελτιώσουμε στην Εθνική μας άμυνα

Tα ισραηλινά αεροπλάνα επιτέθηκαν σε μια βάση συριακής αεράμυνας πράγμα που σημαίνει ότι η συριακή αεράμυνα χτύπησε ή κατέρριψε ένα ισραηλινό μαχητικό ή ένα UAV. Yπάρχουν αναφορές ότι χτυπήθηκε από την επίθεση DHL και μια από τις αποθήκες όπλων.

Και όλα αυτά ενώ ήταν σ΄εξέλιξη η Διεθνής Έκθεση Δαμασκού με πλήθος κόσμου κατάμεστη αφού περισσότεροι από 2.000.000 επισκέπτες προσήλθαν σε 10 ημέρες και μόνο χθες είχε μισό εκατομμύριο κόσμο.

Σύριος πολεμικός ρεπόρτερ αναφέρει ότι δεν υπάρχουν νεκροί από την ισραηλινή επίθεση αλλά υπάρχουν τραυματίες…

πηγή