Άγριο τρολάρισμα της “Μοσάντ” σε Ερντογάν-Απειλές θανάτου

Άγριο τρολάρισμα της Μοσάντ σε Ερντογάν-Απειλές θανάτου

Ένας λογαριασμός στο twitter με το όνομα «Τhe Mossad», το όνομα της περιβόητης Μυστικής Υπηρεσίας του Ισραήλ, ήταν αρκετός για να εκνευρίσει τους Τούρκους και ειδικότερα τους φανατικούς οπαδούς του Ερντογάν.

Στην πραγματικότητα, αυτός ο λογαριασμός ξεκίνησε ως φάρσα πριν από περίπου δυο χρόνια, καταφέρνοντας να μαζέψει μέχρι 73 χιλιάδες ακόλουθους(!). Ωστόσο, ο συγκεκριμένος λογαριασμός ακολουθεί μόνο ένα άτομο, τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Με αφορμή το ευρύτερο κλίμα αντισημιτισμού που καλλιεργεί στο εσωτερικό της χώρας ο Ερντογάν και τις κατηγορίες ότι οι Εβραίοι βρίσκονται πίσω από την αντιπολίτευση και την οικονομική κατάρρευση της χώρας, ο λογαριασμός ανεβάζει συχνά αναρτήσεις οι οποίες κοροϊδεύουν τον Τούρκο πρόεδρο και τις δηλώσεις του.

(Την προηγούμενη βδομάδα τρολάραμε τον Ερντογάν. Αυτός ο λογαριασμός πλημμύρισε με θανάσιμες απειλές στα τουρκικά εναντίον του Ισραήλ. Έχουμε διπλωματικές σχέσεις με την Τουρκία)

  Παραιτήθηκε ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας

(Οι πράκτορές μας κατάφεραν να διεισδύσουν στο γραφείο του Ερντογάν [..])

Οι αντιδράσεις των Τούρκων ήταν ακραίες, με αρκετούς μάλιστα από αυτούς να πιστεύουν πως οι αναρτήσεις γίνονται από επίσημο λογαριασμό της Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, τον λογαριασμό «Τhe Mossad» έχει ο Shawn Eni, ένας Καναδός που ζει στο Modi’in και εργάζεται στον κλάδο της πληροφορικής.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Έτσι, ο Ένι άρχισε να κάνει αστείες αναρτήσεις με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας για τις οποίες συχνά κατηγορούνται οι Εβραίοι και η ίδια η Mossad. Με αυτό τον τρόπο κερδίζει συνεχώς ακόλουθους από όλο τον κόσμο.

  Παραιτήθηκε ο υπουργός Οικονομικών της Τουρκίας

Πηγή: sigmalive