Σε λίγους μήνες όλοι οι Έλληνες με μεγάλη υπερηφάνεια θα εορτάσουμε τα 200 χρόνια απελευθέρωσής μας από τον Οθωμανικό ζυγό και την Εθνεγερσία μας, καθώς και να τιμήσουμε όλους αυτούς που συντέλεσαν με κάθε τρόπο στο να είμαστε εμείς εδώ σήμερα και να ομιλούμε για το Ελληνικό Έθνος.

Η σύσταση της επιτροπής του εορτασμού για τα 200 χρόνια ελευθερίας μας, όλον αυτόν τον καιρό έχει βαλθεί να παίξει με τα νεύρα μας – δεν εξηγείται αλλιώς. Το ανιστόρητο, άσχετο και μη επαρκές περιεχόμενο που προβάλλουν αυτούς τους μήνες δεν αντιπροσωπεύει κανέναν και οι απόψεις που στρεβλώνουν την ιστορία μας και λοιδορούν τους ήρωές μας, δεν μας εκφράζουν.

  Κύπριος ευρωβουλευτής τα "έχωσε" στον Ευρωπαίο εκπρόσωπο : Διαπραγματευόσαστε με την Τουρκία αυτά που έχει κλέψει

Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα, όπου η επιτροπή αντί να υμνήσει την ηρωίδα Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, αποφάσισε πως είναι πιο σημαντικό να μας μιλήσει για τη δολοφονία Λαμπράκη, μετά τη γκάφα που έκαναν για τον Καποδίστρια αλλά και λόγω της γενικής κατακραυγής που υπάρχει και πολλές προσπάθειες του κοινού να αναδείξει την ιστορική αλήθεια και να γιορτάσει τα 200 χρόνια με σεβασμό στην ιστορία μας, η ομάδα μας αποφάσισε να συμμετέχει στο έργο, αλλά και να αποτελέσει μια κεντρική “βιβλιοθήκη” για όσους επιχειρούν κάτι τέτοιο.

Η ουσία του «Ελλάδα 2021» δεν θα είναι οι φανταχτερές δηλώσεις της κυρίας Αγγελοπούλου, ούτε η κάθε φιλελέ άποψη που θα στρεβλώσει την ιστορία, αλλά η μνήμη και η τιμή των ανθρώπων που έχτισαν με τα σώματα τους μια ελεύθερη Ελλάδα, κόντρα σε κάθε πιθανότητα, την Ελλάδα που όλοι είμαστε περήφανοι να λέμε πατρίδα μας.

  Κωμωδία: Αντί να στείλουμε πλοία στη Λιβύη τα στείλαμε στη Μαύρη Θάλασσα και επιχειρούν κατά της Ρωσίας

Όλοι μαζί λοιπόν θα θυμηθούμε και θα μάθουμε, θα γιορτάσουμε ένα άλλο Ελλάδα 2021, που η επιτροπή δεν μπορεί να μας προσφέρει.

Κοινοποιήστε το μήνυμά μας και ελάτε όλοι στην παρέα μας, στείλτε μας τα site σας, τα κείμενά σας, τις σκέψεις σας. Όπως κάνουν πολλοί στο twitter ήδη, χρησιμοποιήστε το hashtag #Ελλάς2021 και όχι το #Greece2021.

Αφού η επιτροπή δεν μπορεί, μπορούμε εμείς. OΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

conserva.grLoading...