Αλβανία: Να πάρει τα όπλα ο λαός ζήτησε η αντιπολίτευση – Ζητάει βοήθεια από την Ευρώπη ο Ράμα

Εκτός ελέγχου βγαίνει η κατάσταση στην Αλβανία καθώς ο Σαλί Μπερίσα σε βίντεο που θα δείτε παρακάτω ζήτησε ξανά από τον αλβανικό λαό να πάρει τα όπλα και να στείλει φυλακή τον Ε.Ράμα.

Αμέσως ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Ε.Ράμα, έστειλε το βίντεο σε Γερμανία, ΗΠΑ, ΕΕ και σε άλλες πρεσβείες ζητώντας βοήθεια καθώς μιλά για «πραξικόπημα που οργανώνεται από την αντιπολίτευση»!

Ο Ε.Ράμα έστειλε ένα βίντεο με αποσπάσματα δηλώσεων του Σαλί Μπερίσα τον τελευταίο χρόνο και υποστηρίζει πως ετοιμάζεται ένοπλο κίνημα εναντίον του. Στο βίντεο ο Σ.Μπερίσα λέει:

«Καλώ τους Αλβανούς πολίτες να πάρουν τα όπλα για την δικιά τους ασφάλεια. Πάρτε τα όπλα για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, τα σπίτια σας και την περιουσία σας. Δεν είστε ασφαλείς. Εγγυώμαι τον λαό ότι η αντιπολίτευση και εγώ θα πολεμήσουμε και δεν βρείτε μέρος να κρυφτείτε…».

Διαβάστε:  ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Βίαιες προσαγωγές Ελλήνων που διαμαρτύρονταν για την Συμφωνία των Πρεσπών

O E.Ράμα αναφέρει προς τους υποστηρικτές του: «Φίλοι μου, δείτε το βίντεο και μοιράστε το. Στείλτε το σε φίλους και γνωστούς. Θα ενημερωθούν όλες οι πρεσβείες καθώς το βίντεο αυτό αποτελεί απόδειξη του πραξικοπήματος που επιχειρεί ο Σαλί Μπερίσα και η αντιπολίτευση της Αλβανίας».

Δείτε εδώ το βίντεο

Δείτε βίντεο με τις διαδηλώσεις τις αντιπολίτευσης