Μπορεί σε ορισμένες Πολιτείες να έχουν κοπάσει οι οι διαμαρτυρίες για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ, ωστόσο οι «διαδηλωτές» συνεχίζουν να επιφέρουν το χάος όπου βρουν το πρόσφορο έδαφος.

Γκρέμισαν το άγαλμα του Κολόμβου στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνιας.

Ομάδες «διαδηλωτών» σε έξαλλη κατάσταση περικύκλωσαν ένα άγαλμα 2,5 περίπου μέτρων (8 ποδιών) του Χριστόφορου Κολόμβου, το οποίο και το γκρέμισαν μέσα σε μερικά λεπτά, φωνάζοντας υπέρ της…ισότητας και της ελευθερίας.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο όχλος γεμάτος μένος και δίχως κανέναν προφανή λόγο το πυρπόλησε στη συνέχεια το έριξε σε κοντινή λίμνη!

Ανησυχία προκαλούν οι κινήσεις ομάδων Antifa στο Σιάτλ που για πρώτη φορά δηλώνουν πως «καταλαμβάνουν» στο όνομα της…ειρήνης ολόκληρες συνοικίες, μετατρέποντάς τες σε δήθεν αυτόνομες περιοχές.

  Πρόεδρος της βουλής της Λιβύης: ¨Απορρίπτουμε οποιαδήποτε λύση περιλαμβάνει την Τουρκία¨

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της «αυτόνομης ζώνης» του Capitol Hill, την οποία εκατοντάδες πλιατσικολόγοι στην κυριολεξία έχουν μετατρέψει σε άβατο για πολίτες και αστυνομικούς.

Μάλιστα οι «αγανακτισμένοι διαδηλωτές» δεν δίστασαν να καταλάβουν αστυνομικό τμήμα της περιοχής μετατρέποντάς το σε «εποπτείο».

Ο δημοσιογράφος Julio Rosas σε αναρτήσεις του στο twitter μας μεταφέρει το πολεμικό κλίμα από την περιοχή η οποία φαίνεται πως έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα της από τις τοπικές αρχές.

Ο ίδιος αποκαλύπτει πως οι αδίστακτες ομάδες των Antifa έχουν οριοθετήσει τις…«αυτόνομες ζώνες» με οδοφράγματα τα οποία τα ενισχύουν συνεχώς κάνοντας την πρόσβαση των αστυνομικών αρχών ολοένα και πιο δύσκολη.

  Απειλές κατά της Γαλλίας απο τον Ακάρ: Δεν θα μείνει αναπάντητη επέμβαση εναντίον πλοίων μας

Ουσιαστικά ολόκληρη η ζώνη του Capitol Hill αποτελεί ένα ορμητήριο για τους «διαδηλωτές»:

«Οι διαδηλωτές έχουν καταλάβει ξανά το Δημαρχείο του Σιάτλ. Και πάλι δεν βλέπω πουθενά αστυνομία», έγραψε ο δημοσιογράφος σε ένα από τα tweet του:

Δείτε έναν ενδεικτικό χάρτη, που πιθανότατα θα αποτελέσει «παράδειγμα» και για άλλες τρομοκρατικές ομάδες, όπως τις αποκαλεί και επίσημα ο Τραμπ, των Antifa:

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

el.grLoading...