Με μία διθυραμβική ανακοίνωση του, το NATO διαφημίζει τις ασκήσεις ετοιμότητας που διενήργησε με την 66η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία του τουρκικού στρατού! Και τι περιελάμβαναν οι ασκήσεις; Την ζεύξη ποταμού!

Δηλαδή το να το διαφημίζει με υπερηφάνεια το πόσο ετοιμοπόλεμοί είναι η 66η μηχανοκίνητη ταξιαρχία του τουρκικού στρατού, η οποία είναι έτοιμη να επέμβει σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης, στον …Έβρο! Ως μέρος του 3ου σώματος στρατού που θα εμπλακεί για να στήσει προγεφύρωμα στον Έβρο.

Και φυσικά αυτό δεν είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας, αλλά είχε αποκαλυφθεί με το περιβόητο σχέδιο βαριοπούλα, που προέβλεπε τις λεπτομέρειες τουρκικής εισβολής στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα:

Το 3ο Σώμα Στρατού, με έδρα το Σισλί της Κωνσταντινούπολης, αποτελεί την εφεδρεία της Στρατιάς και διαθέτει την 23η Μηχανο­ποιημένη Μεραρχία πεζικού και τη 52η Τεθωρακισμένη Μεραρχία. Η τελευταία αποτελείται από δύο τεθωρακισμένες ταξιαρχίες (την 1 η και 2η) και την 66η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία.

Η 23η Μεραρχία αποτελεί μια ειδικά εκπαιδευμένη δύναμη καταστολής εξεγέρσε­ων (για το εσωτερικό) και δύναμη κατοχής (για το εξωτερικό). Δι­αθέτει τρία οργανικά Συντάγματα (το 6ο, το 23ο και το 47ο). Την κρούση σύμφωνα με το σχέδιο «Βαριά» είναι προφανές ότι την αναλαμβάνει το 5ο Σώμα Στρατού, που είναι προσανατολισμένο στο βόρειο τμήμα του νομού Έβρου. Στην επιθετική του προσπά­θεια θα ενισχυθεί με μία έως δύο ταξιαρχίες του 3ου Σώματος Στρατού. Tις επιθετικές ενέργειες θα εκτελέσουν ανά ζεύγη μη­χανοκίνητες ή τεθωρακισμένες ταξιαρχίες, σε δύο διαφορετικές περιοχές: προγεφύρωμα Κάραγστς και περιοχή μεταξύ Ερυθροποτάμου και Ποτιστικού Ρέματος. Οι ενέργειες θα εκδηλωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε οι ελληνικές δυνάμεις να μην μπορέσουν να αντιληφθούν σε ποια περιοχή εκδηλώνεται κυρία προσπάθεια.

Και το ΝΑΤΟ ανεβάζει επισήμως μήνυμα που υπερηφανεύεται για την ετοιμότητα της 26ης μηχανοκίνητη ταξιαρχία. Μίας ταξιαρχίας η οποία είναι έτοιμη να χτυπήσει άλλο κράτος – μέλος του ΝΑΤΟ, δηλαδή την Ελλάδα. ΝΤΡΟΠΗ!

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Πηγή: Newsbreak.grLoading...