Η αντικατάσταση πληθυσμών μέσω του λαθρομεταναστευτικού είναι συνομωσία. Κοιμήσου ήσυχος.

Ένα από τα συχνότερα ερωτήματα στο χώρο της ανεξάρτητης ενημέρωσης είναι το γιατί δεν «ξυπνάει» ο Έλληνας; Και είναι μια εύλογη απορία καθώς τα στοιχεία για τα διεθνιστικά κέντρα εξουσίας που καθορίζουν τη τύχη της χώρας μας είναι αναρίθμητα και αδιάσειστα.

Όταν ήρθε το ίντερνετ για πρώτη φορά ο απλός πολίτης μπόρεσε να αμφισβητήσει τη συστημική προπαγάνδα και όλοι πιστέψαμε πως αργά ή γρήγορα θα αφυπνιστούν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας. Αυτή η ψευδαίσθηση δεν κράτησε πολύ καθώς τα συστημικά ΜΜΕ φορτίζουν διαχρονικά τη λέξη συνομωσία, με σκοπό αυτός και μόνο ο χαρακτηρισμός να αρκεί για να πάρει η μπάλα όλα τα στοιχεία που παραθέτεις και να κλείσουν τα αυτιά του ακροατή. Τον τελευταίο χρόνο, βλέπουμε αντίστοιχη οπλοποίηση της λέξη «αρνητής» μάσκας να χρησιμοποιείτε για να απαξιώσουν την αντίσταση στα καταστροφικά μετρά καραντίνας που μας επιβάλλει η Νέα Δημοκρατία. Σε αυτή τη συνειδητοποίηση έρχεται η απογοήτευση και έτσι, ακολουθεί και η παραίτηση πολλών από το χώρο της ανεξάρτητης ενημέρωσης.

  «Παίζοντας» με την άμυνα της χώρας! Αναβολή έγκρισης εξοπλιστικών

Αυτό όμως είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και κατ’ εμέ, είναι η εύκολη απάντηση που βολεύει το ίδιο το σύστημα. Η αλήθεια είναι πως όλο και περισσότερος κόσμος παρατάει τη συστημική ενημέρωση της TV και επιλέγει την ενημέρωση από το ίντερνετ. Τότε, θα με ρωτήσεις δικαιολογημένα, που είμαστε όλοι εμείς να αντισταθούμε πιο συντονισμένα σε όλα τα δεινά που έχουν επιβάλλει στη χώρα μας; Το μεγαλύτερο ανάχωμα σε αυτό είναι άτομα σαν τον TAXO PARI, που κάνουν καριέρα στην ανεξάρτητη ενημέρωση, χρησιμοποιώντας ορολογία και εικονογραφία αντιστασιακού της ΝΤΠ (βλέπε την ανωτέρω εικόνα από το προφίλ του στο facebook) για να μαντρώσουν το απονήρευτο φρέσκο ιντερνετικό κοινό και να το κρατήσουν υπνωτισμένο. Τόσο πολύ «τα έχει πάρει» με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που λέει πως η αντικατάσταση πληθυσμού (σχέδιο Kalergi) είναι συνομωσία και πως πρέπει να παραμένουμε ήρεμοι, καθώς έχουμε πολύ χρόνο για να βρούμε πολιτική λύση.

  «Παίζοντας» με την άμυνα της χώρας! Αναβολή έγκρισης εξοπλιστικών

Εγώ, δεν μπορώ να κακίσω όλο αυτόν το κόσμο που έκλεισε τη TV και ήρθε στο ίντερνετ να βρει απαντήσεις. Ούτε θα τους απαξιώσω σαν πρόβατα γιατί κανένας μας δεν έπεσε πάνω στην αλήθεια κατευθείαν. Έχουν κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα και ο πραγματικός υπεύθυνος, που δεν μπορούν να συντονιστούν με τους υπόλοιπους, είναι άτομα που φορούν τον μανδύα του ανεξαρτήτου και αμερόληπτου, ενώ αναπαράγουν μέχρι κεραίας την διαλεκτική του συστήματος, ταΐζοντας τους εφησυχασμό, καθώς η ισλαμοποίηση της Ελλάδας επιταχύνεται όλο και περισσότερο.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

katohika.gr