Απίστευτη καταγγελία – Θυρωρός παράνομων μεταναστών ο Ελληνικός Στρατός; Συνέντευξη

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Αντέννα Νότιας Ελλάδας,στην εκπομπή του Παναγιώτη Νεοφώτιστου, με πολύ σημαντικές καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στα σύνορα..

και γενικότερα στη Θράκη παραχώρησε την Τετάρτη 4/12/2019 ο κ. Κώστας Καραϊσκος, επικεφαλής της παράταξης πολιτών του Δήμου Κομοτηνής Σπάρτακος και εκ μέρους της περιφερειακής επιτροπής υπεράσπισης της ελληνικής κοινωνίας.

Ακολουθεί η συνέντευξη και η επιστολή που απέστειλε προς τον υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, με κοινοποίηση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, απέστειλε ο κ. Κώστας Καραϊσκος.

Ακολουθεί όλο το ‘σώμα’ της επιστολής:

Κομοτηνή, 1-12-2019

Προς Αντιστράτηγο Γ. Καμπά, Αρχηγό Γ.Ε.Σ.

Στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ, Μεσογείων 227-231, Χολαργός, 15561 ΑΘΗΝΑ

Κοινοποίηση: Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη

Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλο

Κύριοι,

  «Αν η Ελλάδα κάνει την τρέλα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα…» – Τι δήλωσε τούρκος αναλυτής

Η γενική διάλυση της χώρας μας με την αφορμή της μαζικής παράνομης μετανάστευσης ελπίζαμε ανέκαθεν πως θα έβρισκε ένα ανάχωμα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τουλάχιστον στα μέρη μας και δη στον Έβρο. Δυστυχώς, τόσο η επικρατούσα κατάσταση όσο και πρόσφατες φήμες που κυκλοφορούν, βεβαιώνουν ότι η στρατιωτική (και η πολιτική;) ηγεσία του ΥΠΕΘΑ τείνει να ευνουχίσει και το ένοπλο κομμάτι του λαού μας.

Εκ μέρους λοιπόν του συνειδητού τμήματος της ακριτικής κοινωνίας, σας ερωτώ: Έχουν σταλεί οδηγίες προς παραμεθόριες μονάδες στις οποίες οι οδηγοί του Ελληνικού Στρατού και οι άλλοι συνάδελφοί τους καλούνται επί της ουσίας να μην αντιδρούν όταν εμφανίζονται ενώπιόν τους «Παρανόμως Εισελθόντα Πρόσωπα – ΠΕΠ»;

Έχετε υπογράψει ή είναι σε γνώση σας οδηγία για παραμονή του οδηγού εντός του οχήματος ή αλλαγή δρομολογίου προκειμένου να αποφευχθεί κάθε επαφή με ΠΕΠ; Για αγγλιστί προειδοποίηση του τύπου «παραβιάζετε στρατιωτική ἰδιοκτησία, παρακαλώ απομακρυνθείτε»; Τέλος, για την περίπτωση που τα ΠΕΠ επιμείνουν (!), είναι δυνατόν να συστήνεται εγκατάλειψη του οχήματος με μόνη προτεινόμενη μέριμνα για τον οδηγό να …κατεβάσει τον γενικό διακόπτη και να πάρει φεύγοντας τα κλειδιά;;;!!!

  «Αν η Ελλάδα κάνει την τρέλα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα…» – Τι δήλωσε τούρκος αναλυτής

Επειδή ειδικά το τελευταίο παραβιάζει ως και τον στρατιωτικό όρκο, αλλά και όλα αυτά προσομοιάζουν μάλλον με εχθρική προπαγάνδα κατά του ηθικού των Ελλήνων, ευελπιστούμε να διαψεύσετε ότι τα ανωτέρω αναφερόμενα ισχύουν ως οδηγίες του ΓΕΣ. Ο Στρατός μας δεν βρίσκεται στη Θράκη ούτε ως θυρωρός παρανόμων μεταναστών ούτε ως σερβιτόρος σαμπάνιας σε γαλονάδες.

Με τιμή,

Κώστας Καραΐσκος, Κομοτηνή

επικεφαλής της Παράταξης Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Περιφερειακή Επιτροπή Υπεράσπισης της Ελληνικής Κοινωνίας

ant1south.gr