Απίστευτο! SAS σκότωσε διοικητή του ISIS από απόσταση 2,4 χιλιομέτρων!

Πρόκειται για την πλέον επιτυχημένη βολή από τέτοια απόσταση και υπό τέτοιες συνθήκες από μέλος των φημισμένων SAS, αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί στο παρελθόν 50άρι Browning από Βρετανό κομάντο για τέτοια βολή.

Ο Βρετανός λοχίας είναι βετεράνος των πολέμων στο Ιράκ και τη Συρία και περιπολούσε μυστικά σε μια περιοχή στα βόρεια που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ISIS, όταν εντόπισε τον στόχο του, που περιλαμβανόταν στην αμερικανική και βρετανική λίστα των εχθρών προς εξουδετέρωση στο Αφγανιστάν. Επικοινώνησε με το αρχηγείο του στην Καμπούλ και αφού έλαβε την σχετική άδεια τοποθέτησε ένα ειδικό σκόπευτρο πάνω στο ιστορικό όπλο, ενώ ένας συνεργάτης του υπολόγιζε την ταχύτητα του ανέμου, τη θερμοκρασία και το φως.

  Νέα προσβολή Ερντογάν: «Ο Μωάμεθ ο Πορθητής ήταν ηγέτης και των Ορθοδόξων, ήταν κυβερνήτης τους»

Ο τζιχαντιστής του ISIS φαίνεται ότι έδινε εκείνη την ώρα οδηγία στους άνδρες του καθώς τοπυς μιλούσε για πάνω από είκοσι λεπτά. Όταν τον πέτυχε η σφαίρα, το χέρι του αποκόπηκε από τον ώμο και σωριάστηκε νεκρός. «Η σφαίρα χρειάστηκε αρκετά δευτερόλεπτα για να πλήξει τον στόχο της, που φάνηκε να διαλύεται σε κομμάτια. Για μερικά δευτερόλεπτα κανείς δεν κουνήθηκε. Όταν κατάλαβαν τι συνέβη, σηκώθηκαν κι έτρεξαν μακριά», αναφέρει η Daily Star επικαλούμενη στρατιωτική πηγή. Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...