Μετά το περιστατικό του Σύρου που ήταν μέλος του ISIS και ο οποίος φιλοξενούνταν στη δομή του Ελαιώνα, έρχεται στο φως νέα σκανδαλώδης υπόθεση. Αυτή τη φορά, μάλιστα, χειρότερη, με την έννοια ότι αφορά πράξεις οργάνων της ελληνικής Πολιτείας.

Σύμφωνα με αδιάψευστα στοιχεία, Τούρκος “δουλέμπορος”, κομψότερα διακινητής, όχι μόνο αποφυλακίστηκε, έχοντας εκτίσει πραγματικά δύο από τα 12 χρόνια κάθειρξης, αλλά και απολαμβάνει παροχές με το κόλπο της υποβολής αίτησης για χορήγηση ασύλου! Πρόκειται για τον Τούρκο διακινητή O.A. που συνελήφθη το καλοκαίρι του 2018 όταν μετέφερε από την Τουρκία παράνομα μετανάστες στα παράλια της Χίου.

  Δένδιας: Καμία συζήτηση για εθνική κυριαρχία και αποστρατικοποίηση των νησιών

Ο Τούρκος διακινητής τέθηκε υπό κράτηση τον Ιούλιο του 2018 και το φθινόπωρο του ίδιου έτους καταδικάστηκε σε 12 χρόνια για διακίνηση παράνομων μεταναστών. Η ποινή που όφειλε να εκτίσει ήταν οκτώ χρόνια, έπρεπε, δηλαδή, να αποφυλακιστεί το καλοκαίρι του 2026. Αφέθηκε, όμως, ελεύθερος πριν λίγες εβδομάδες με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χίου! Η μόνη υποχρέωση που του επέβαλε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Χίου είναι να παρουσιάζεται στο πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα για τα υπόλοιπα χρόνια της πλασματικής τελικά καταδίκης του.

  Αποκαλυπτικό: Πόσοι μετανάστες κατοικούν στην Αθήνα;

η συνέχεια στο slpress.gr

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter


Loading...