ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ απο το CERN:«Δεν θα έπρεπε να υπάρχουμε»!

Είναι λιγο ανατριχιαστικό όταν λέγεται από έναν παγκοσμίου φήμης φυσικό ότι ο τόπος που ονομάζουμε σπίτι δεν θα έπρεπε να υπάρχει καθόλου!

Αλλά ακριβώς αυτή η ομάδα του CERN στην Ελβετία ειναι που ερευνά το γεγονός ότι η αντιύλη θα επρεπε να έχει καταστρέψει το σύμπαν, συμπεριλαμβανομένου του πλανήτη γη!

Η όλη μελέτη για το πώς έγινε το σύμπαν και για το πώς συνεχίζει να εξελίσσεται εδω και εκατομμύρια χρόνια είναι κάτι που οι επιστήμονες έχουν μελετήσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν έχουν ακόμη καταλήξει σε ένα οριστικό εύρημα.

Αν και αυτή η συγκεκριμένη ομάδα φυσικών έχει αποκαλύψει λίγα πράγματα για την ύλη και την αντιύλη, στο ότι όταν πρόκειται για μαγνητική έλξη φαίνονται ίσα σε συστατικά χωρίς να κυριαρχεί το ενα το αλλο, αλλά έχουν πράγματι διαφορετικό συνολικό αποτέλεσμα, που φέρνει, ακόμη περισσότερες, ερωτήσεις παρά απαντήσεις.

Όπως ανέφερε ένας από τους φυσικούς στο πειραμα μια ασυμμετρία πρέπει να υπάρχει καπου εδω…

“Όλες οι παρατηρήσεις μας βρίσκουν μια πλήρη συμμετρία μεταξύ ύλης και αντιύλης, γι ‘αυτό το σύμπαν δεν πρέπει να υπάρχει.” Μια ασυμμετρία πρέπει να υπάρχει εδώ κάπου, αλλά απλά δεν καταλαβαίνουμε πού είναι η διαφορά “.

Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το σύμπαν υπάρχει πράγματι!

Διαβάστε:  Αποκαλύπτεται η προβοκάτσια: Η κρατική ασφάλεια γνώριζε ότι μπήκαν αναρχικοί στο συλλαλητήριο – Τελούσαν σε αναμονή εντολών

Το μόνο πράγμα που μέχρι στιγμής οι ερευνητές είναι σίγουροι, παρά τα ίσα συστατικά, ειναι οτι η υλη και η αντιύλη είναι αντίθετα.

Η αντι-ύλη είναι αρκετά ασταθής και μπορεί να είναι καταστροφική όταν έρχεται σε επαφή με την ύλη.

Αυτά τα στοιχεια κανουν την Θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης που κάθε επιστήμονας έχει προσκοληθεί στο πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν να φαίνεται πλέον λίγο αστεία!

Εάν αυτή η θεωρία εχει βαση τοτε το σύμπαν θα είχε καταστραφεί μέχρι τώρα με την αντιύλη να συγκρουεται με την υλη…!

Σύμφωνα με τα ευρηματα της μελέτης που έγινε στο CERN, αυτο θα επρεπε να είχε συμβεί μέχρι τώρα, και δεν υπαρχει τρόπος να το αποφύγουμε…αλλα δεν συμβαίνει…δεν συγκρούεται η αντι-υλη με την υλη και εμεις συνεχίζουμε να υπάρχουμε!


Φαινομενο Μαντέλα, Θεός και πολλαπλές διαστάσεις…

Σε κάθε περίπτωση, η επιστημονική κοινότητα εξακολουθεί να ψάχνει απαντήσεις όχι μόνο για τη δημιουργία του σύμπαντος αλλά και για το πώς συνεχίζει αυτο να διατηρείται.

Η προσεκτική μελέτη στο CERN που εξετάζει προσεκτικά το μαγνητικό πεδίο στην ύλη και την αντιύλη είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η ύπαρξη του σύμπαντος συνεχίζει να μελετάται.

Διαβάστε:  Τρέλανε πάλι τον πλανήτη ο Τσιτσιπάς! Προκρίθηκε στους 4

Όμως, καθώς η επιστημονική κοινότητα αναζητά μια επιστημονική απάντηση στον λόγο για τον οποίο εξακολουθεί να υπάρχει το σύμπαν, ίσως πρόκειται για περαιτέρω επαλήθευση για όσους πιστεύουν σε μια υψηλότερη δύναμη στην δημιουργία.

Εξάλλου, η επιστήμη δεν μπορεί να βρει μια βιώσιμη απάντηση ως προς το γιατί η αντι-ύλη…δεν μας έχει κάνει όλους αλοιφη μεχρι τωρα, οπότε ίσως αυτό να είναι η απόδειξη που λέει ότι υπαρχει μια ανώτερη δύναμη που προστατεύει όλους μας στην ύπαρξη.

Οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος, ο επιστήμονας δεν θα παραιτηθεί από την αναζήτηση μιας επιστημονικής απάντησης, ακόμα και αν συνεχίσει να φτάνει σε αδιέξοδο.

Ποιος ξέρει τι θα φέρει στο μέλλον και ποιοί είναι οι τρόποι με τους οποίους θα μπορέσουμε να μελετήσουμε αυτό το περίεργο παζλ, όχι μόνο γιατί είμαστε εδώ αλλά γιατί είμαστε ακόμα εδώ…

makeleio


Loading...