Φως στα κίνητρα της μητέρας που έριξε από τον 5ο όροφο του σπιτιού της την ανήλικη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο, ρίχνουν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την αστυνομική έρευνα.

Όπως αναφέρει το vima.gr, η ψυχική κατάσταση της 44χρονης επιδεινώθηκε από την εντύπωση που είχε πως η κορούλα της είχε πέσει θύμα κακοποίησης. Από το οικογενειακό της περιβάλλον προκύπτει πως η 44χρονη γυναίκα είχε εμφανίσει ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και μάλιστα, είχε ζητήσει ιατρική βοήθεια. Πάντως, ο σύζυγός της είχε δηλώσει πως δεν έπαιρνε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

  Έφθασε στο Άγιον ΄Ορος ο Ρώσος Πρωθυπουργός. Δεν πέρασε το veto των Αμερικάνων. Το Άγιον Όρος δεν είναι τσιφλίκι τους….

Εβδομάδες πριν από το τραγικό συμβάν, η 44χρονη φέρεται να είχε την ψευδαίσθηση πως κόρη της είχε υποστεί παρενόχληση ή κάποιου, άγνωστης μορφής, κακοποίηση στον παιδικό σταθμό όπου πήγαινε, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο από τις έρευνες που ακολούθησαν.

Σύμφωνα με καταθέσεις, η 44χρονη είχε καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα από μια ζωγραφιά της μικρής Έφης. Η μητέρα ζήτησε βοήθεια από παιδοψυχολόγο, ο οποίος δεν επιβεβαίωσε τους φόβους της μητέρας.

Μαρτυρίες συγγενικών της προσώπων αναφέρουν πως η κατάσταση της είχε επιδεινωθεί και γι’ αυτό απέφευγε να κυκλοφορεί δημοσίως.

  Έφθασε στο Άγιον ΄Ορος ο Ρώσος Πρωθυπουργός. Δεν πέρασε το veto των Αμερικάνων. Το Άγιον Όρος δεν είναι τσιφλίκι τους….

Υπενθυμίζεται πως το τραγικό περιστατικό είχε συμβεί το απόγευμα της Τρίτης 19 Μαρτίου του 2019 στην πολυκατοικία της οδού Προκοπίου Κατσαντώνη στον Ν. Κόσμο.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο πατέρας που δεν πρόλαβε το κακό, είχε μιλήσει πριν μισή ώρα με τη σύζυγό του στο Viber και ήταν πολύ ήρεμη.Loading...