ΑΘ. ΔΡΟΥΓΟΣ – ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ; ΝΤΡΟΠΗ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ Γ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ; ΝΤΡΟΠΗ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ/ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ

1)AΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ/ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!! ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ …ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ….

2)ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΣΑΓΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ….ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

3)ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ…ΠΝ
ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ. ΠΝ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ……ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ….Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!!!!

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ.ΑΦΗΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ 3 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΩΝ.Ο ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΚΛΑΔΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΓΕΕΘΑ (ΣΤΟΒΑΘΜΟ ΤΟ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ (ΚΕΝΑΠ/ΝΜΙΟΤC). ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΜΥΑΛΟ.

  «Αν η Ελλάδα κάνει την τρέλα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα…» – Τι δήλωσε τούρκος αναλυτής

4)ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ Α. ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΦΕΤΖΗ ΠΝ.

5)ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΥΕΘΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ Α/ΓΕΝ..ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ…(ΥΠΟΨΗ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)

6)ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, ΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΟΡΓΩΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Ο ΑΣΔΕΝΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΤΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ (95-98-80-96-79-ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΗΣ), Η 88 ΣΔΙ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΟ. Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ ΣΥΝΕΔΡΑΜΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ.

  «Αν η Ελλάδα κάνει την τρέλα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα…» – Τι δήλωσε τούρκος αναλυτής

7)ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΤΑΣΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΩΝ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ. Ο ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ Ο ΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΕΤΕΡΟΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ). ΕΥΤΥΧΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ Α/ΓΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ(ΤΑΞΗΣ 83 ΤΗΣ ΣΣΕ) ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΕΠΙΛΕΠΤΗ.. ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ….ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ…..ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ “ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ….). Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ….ΕΙΔΟΜΕΝ.

8)ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΡΕΡΑ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΜΟΥ …..ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΒΑΡΙΕΣ ΗΤΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ, ΛΕΟΝΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΕΤΕΡΟΒΑΡΗ, ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ….ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ….ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ….

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

analystsforchange