Αρχίσαμε… Συλλήψεις για ηλιοθεραπεία στην Κύπρο

Η νέα κανονικότητα έρχεται.. Η ελευθερία φεύγει. Και ακόμα είμαστε στην αρχή!

Το επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών και λουόμενων σε παραλία της Λεμεσού που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Κύπρο.

Πολλά αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνει τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε παραλία της Λεμεσού για παραβίαση των διαταγμάτων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Στις εικόνες διακρίνονται μέλη της Αστυνομίας και της ποδηλατικής αστυνομίας να προσπαθούν να περάσουν χειροπέδες σε πολίτες που βρίσκονται στο έδαφος και να οδηγούνται σε περιπολικό όχημα που έσπευσε στην περιοχή.

Μεταξύ των συλληφθέντων φαίνεται να είναι και νεαρή γυναίκα, όπως αναφέρει το alphanews, η οποία διακρίνεται στις εικόνες να προσπαθεί να προσεγγίσει άντρα που βρίσκεται στο έδαφος και ο οποίος βρίσκεται περικυκλωμένος από τις αρχές.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ότι τα δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν στην περιοχή να κάθονται σε πετσέτες και όταν αντίκρυσαν μέλη της ποδηλατικής αστυνομίας έτρεξαν προς τη θάλασσα και ειρωνεύονταν τους αστυνομικούς και τους καλούσαν να μπουν στη θάλασσα για να τους καταγγείλουν.

Τα άλλα δύο πρόσωπα είπε ο κύριος Ανδρέου ότι βρίσκονταν εκτός της θάλασσας και ότι εξύβρισαν τους αστυνομικούς και με την παρέμβαση και άλλων αστυνομικών συνελήφθησαν.

«Και τα δυο πρόσωπα που κοροϊδευαν και στη συνέχεια επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, αλλά και τα άλλα δύο πρόσωπα που ήταν έξω δεν άφηναν τους αστυνομικούς να προχωρήσουν στο έργο τους».

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter