Η Αριστερά θα παρουσιάζει τον Σούπερμαν στα παιδιά ως ομοφυλόφιλο, ακτιβιστή της κλιματικής αλλαγής και προστάτη των μεταναστών

Ο Σούπερμαν αποκαλύφθηκε ως αμφιφυλόφιλος σε ένα νέο “ταξίδι αυτογνωσίας”, όπως αποκάλυψε η DC Comics τη Δευτέρα, σύμφωνα με το IGN.

Ο 17χρονος γιος του Κλαρκ Κεντ, Τζόναθαν (Jon) Κεντ, είναι ένας αμφιφυλόφιλος υπερήρωας που θα πολεμάει τις πυρκαγιές που προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή και θα διαμαρτύρεται για την απέλαση των μεταναστών.

“Κατά τη διάρκεια των χρόνων σε αυτή τη βιομηχανία, μάλλον δεν θα σας εκπλήξει να ακούσετε ότι έχουν απορριφθεί queer χαρακτήρες και ιστορίες. Ένιωθα ότι απογοήτευα τους ανθρώπους που αγαπούσα κάθε φορά που συνέβαινε αυτό” λέει ο συγγραφέας Tom Taylor στο IGN. “Αλλά σήμερα βρισκόμαστε σε ένα πολύ διαφορετικό και πολύ πιο ευπρόσδεκτο μέρος από ό,τι πριν από δέκα ή ακόμα και πέντε χρόνια. Όταν μου ζήτησαν να γράψω έναν νέο Superman με ένα νέο #1 για το σύμπαν της DC, ήξερα ότι η αντικατάσταση του Clark με έναν άλλο στρέιτ λευκό σωτήρα θα μπορούσε να είναι μια πραγματική ευκαιρία που χάθηκε. Πάντα έλεγα ότι όλοι χρειάζονται ήρωες και ότι όλοι αξίζουν να βλέπουν τον εαυτό τους στους ήρωές τους. Σήμερα, ο Σούπερμαν, ο ισχυρότερος υπερήρωας στον πλανήτη, αποκαλύπτει την διαφορετικη σεξουαλικη του ταυτοτητα”.

ανέφερε το IGN:

Η βιομηχανία κόμικς έχει εργαστεί για την αύξηση της εκπροσώπησης των LGBTQ+ τα τελευταία χρόνια και η DC κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός το 2021. Το IGN μπορεί να αποκαλύψει αποκλειστικά ότι ο σημερινός Superman, Jon Kent, θα αποκαλύψει ότι είναι bisexual στο επερχόμενο Superman: Son of Kal-El #5.

Οι θαυμαστές της σειράς πιθανότατα δεν θα εκπλαγούν αν μάθουν ότι ο Jon μπαίνει σε σχέση με τον Jay Nakamura, έναν χακτιβιστή που έχει ως είδωλο τη μητέρα του Jon, τη Lois, και έχει ήδη δώσει χείρα βοηθείας στον νέο του φίλο. Και όπως δείχνει αυτή η εικόνα, οι δύο φίλοι θα γίνουν κάτι περισσότερο όταν μοιραστούν το πρώτο τους φιλί στο τεύχος #5:

“Είναι μεγάλη υπόθεση να το κάνουμε με τον Jon Kent ως Superman”, προσθέτει ο καλλιτέχνης John Timms. “Καθώς είδαμε τον Jon να μεγαλώνει μπροστά στα μάτια μας, θα είναι ενδιαφέρον να τον δούμε όχι μόνο να προσπαθεί να βρει τον εαυτό του ως άτομο αλλά και ως παγκόσμιος σούπερ ήρωας μέσα στην πολύπλοκη ατμόσφαιρα της σύγχρονης ζωής. Από την άλλη πλευρά, ελπίζω ότι κάτι τέτοιο δεν θα θεωρηθεί μεγάλη υπόθεση στο μέλλον. Θα μπορούσατε να φανταστείτε πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί στο μέλλον όταν ο πιο ισχυρός άνθρωπος στον κόσμο θα είναι μέλος της LGBT κοινότητας. Τόσα πολλά πράγματα βρίσκονται στον ορίζοντα και πέρα από αυτόν”.

Δεδομένων των δημοσιογραφικών τάσεων του Jay, υπάρχουν σίγουρα συγκρίσεις μεταξύ αυτής της σχέσης και της κλασικής δυναμικής των Lois Lane/Clark Kent. Ωστόσο, ο Taylor τονίζει ότι ο Jay παίζει έναν πολύ διαφορετικό και πιο ενεργό ρόλο στον κόσμο του Superman.

Πηγή: TGP

Εμετός! Η Αριστερά θα παρουσιάζει τον Σούπερμαν στα παιδιά ως ομοφυλόφιλο, ακτιβιστή της κλιματικής αλλαγής και προστάτη των μεταναστών

Δείτε και σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

thesecretrealtruth