Παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας και το κλείσιμο των Ιερών Ναών προς το κοινό για την αποφυγή μαζικής εξάπλωσης του κορονοϊού, φαίνεται πως μερικοί Χανιώτες αψήφησαν τον κίνδυνο και μετέβησαν στις εκκλησίες.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά, αστυνομικοί κλήθηκαν να ελέγξουν την τήρηση της απαγόρευσης εκκλησιασμού για το κοινό όπου διαπίστωσαν ότι παρά τη λειτουργία που τελούνταν κεκλεισμένων των θυρών, κάποιοι “τρύπωσαν”.

  Αν δείτε ρατσιστική επίθεση τηλεφωνήστε στο 11414, εκτός αν είναι σε Έλληνα!

Μάλιστα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και εκτός του ναού πολίτες που ετοιμάζονταν να μπουν εντός του και τους απομάκρυναν, ενώ έλεγχαν παράλληλα και αν έφεραν μαζί τους τα απαραίτητα στοιχεία για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πόσα πρόστιμα βεβαιώθηκαν, ενώ για την τήρηση των μέτρων, οι αστυνομικές υπηρεσίες θα είναι σε αυξημένη κινητικότητα, ενόψει και της επερχόμενης περιόδου εορτασμού του Πάσχα.

Μια σύλληψη για την συγκέντρωση δεκάδων πιστών που έψελναν τροπάρια και προσευχές, κρατώντας σταυρούς, έξω από Εκκλησία στην Αγ. Βαρβάρα

  Στη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης

Διαστάσεις πήρε η «άτυπη διαμαρτυρία»-συγκέντρωση που έκαναν δεκάδες πιστοί την περασμένη Παρασκευή έξω από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στην Αγία Βαρβάρα, με την Αστυνομία να προχωρεί τελικά στη σύλληψη 1 ατόμου και στην ταυτοποίηση άλλων 6 ανθρώπων.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitterLoading...