Αθ. Δρούγος – Αποκλειστικές πληροφορίες: Ο Τραμπ ήταν έτοιμος για υποχωρήσεις απέναντι στον Κιμ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ – Αποκλεστικές πληροφορίες – Ο Τραμπ ήταν έτοιμος για υποχωρήσεις απέναντι στον Κιμ. Γνωστοί διπλωμάτες των πρόλαβαν με τις ενημερώσεις τους

1)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ “ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ “ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ “ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ” ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΜ..

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΟΤΟ ΓΟΥΑΡΜΠΙΣ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΜ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ !!”.

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΟΗΕ-ΕΕ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΥΠΟΥΛΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΤΑΝΤΟΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΝΑΜΠΟ.

2)ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ, ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΟΗΕ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΡΟΜΠΕΡΤ ΑΜΠΡΑΜΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΙΚ ΜΠΙΛΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΣΥΣΚΨΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΕΑΤΙΚΟ.

  Η Αυστρία προετοιμάζεται για μπλακ άουτ στην Ευρώπη: μαθαίνει στον πληθυσμό να ζει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ή νερό

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΝΔΙΚΟΥ-ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΠ ΝΤΑΒΙΝΤΣΟΝ ΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΠΡΑΙΑΝ ΦΕΝΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΞΕΙΣ , ΜΕΣΩ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΕΠΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ , (ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ). ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΛΙΝΤΣΕΙ ΓΚΡΑΧΑΜ(ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ), ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ(ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ….)

3)Ο ΤΡΑΜΠ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ AIR FORCE ONE ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ,ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΠΩΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΙΝΖΟ ΑΜΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΟΥΝ..Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΜΕΝΕ ΑΡΣΗ ΚΥΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ Ο ΙΕΝΔΟΚΟΡΕΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΚΕΣΟΝΓΚ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ.

4)Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΕΜΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ , ΓΝΩΣΤΕΣ ΩΣ TEAM SPIRIT/FOAL EAGLE KAI KEY RESOLVE(ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΕΓΚΥΟΣ ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ).ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ FTX , , ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ,ΟΠΩΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΙΝΣΕΝΤ ΜΠΡΟΥΚΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ-ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2018

  Τελευταίο βήμα πριν τον πόλεμο! Το μαύρο κουτί του Ερντογάν

5)Ο ΚΙΜ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΕΤΝΑΜΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ, ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΞΕΠΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΥ ΚΛΠ.

Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΟΜΒΩΝ(ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 12-14) ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (ΜΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ), ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΜΠΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ… ΚΑ.

6)ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ(22-23 ΧΡΟΝΙΑ),ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ(ΠΧ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΙΝΤΑΜΠΑ ).

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ.