ΑΘ. ΔΡΟΥΓΟΣ: KAYTA ΘEMATA ΜΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ /KAYTA ΘEMATA ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ./ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΟΥ.

1) Η ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΔΙΕΙΔΣΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ.ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ.

2)Η ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ.

3)ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

4)LESSONS LEARNED ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΤΡΑΜΠ-ΚΙΜ ΣΤΟ ΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ.

  Τελευταίο βήμα πριν τον πόλεμο! Το μαύρο κουτί του Ερντογάν

5)Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΣΕ ΤΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ…
.
6)ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ S-400 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

7)ΑΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΔΑΦΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΟΒΟΥ, ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

8)ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΤΗ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. 12 ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.

9)ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ. LESSONS LEARNED ΑΠΟ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ..

  Πολιτική κρίση στην Τουρκία: Ο Τσαβούσογλου απείλησε τον Ερντογάν με παραίτηση

10)ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ” ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ.

11)ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ;ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ . ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ/ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ/ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018

12)ΤΟ ΝΑΤΟ. Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ 2025. ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2022.ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΠΛΩΝΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

analystsforchange.org