Αθ. ΔΡΟΥΓΟΣ /ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΦΩΤΙΑ /ΚΡΙΣΗ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑ Συρία /ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΦΩΤΙΑ /ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑ Συρία

1)ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΒΙΣΜΠΑΝΤΕΝ), ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ “ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ 2200 ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ”. ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ”ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ, ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!”.

ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

2)ΟΜΩΣ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΡ ΤΖΩΝ ΜΠΟΛΤΟΝ (ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ Ο ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ (ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΗΜΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΣΕ 10 ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ, ΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ) ΥΠΕΞ ΜΑΙΚ ΠΟΜΠΕΟ, ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑ ΙΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΡΓΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

  Τα «απαράγραπτα δικαιώματα» των Βορειοηπειρωτών παραγράφονται με θεατή την Ελλάδα

ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΜΠΟΛΤΟΝ ΚΑΙ ΠΟΜΠΕΟ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ. Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΠΟΛΤΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ Ο ΤΡΑΜΠ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΜΠΟΛΤΟΝ ΓΙΑ “ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΛΑΔ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ” ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ!!!

3)ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ Προέδρου.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΡΟ 3 ΗΜΕΡΩΝ Ο ΜΠΟΛΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΓΙΟΖΕΦ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ(ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΕΘΑ) ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΑΣΑΡ ΓΚΙΟΥΡΕΛ.

4)ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ 6 ΩΡΕΣ ΟΙ ΑΚΑΡ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΡΕΛ, ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ 3 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ.

  Τα «απαράγραπτα δικαιώματα» των Βορειοηπειρωτών παραγράφονται με θεατή την Ελλάδα

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 22.700 ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ-ΜΙΚΡΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ-ΕΛΑΦΡΑ ΟΠΛΑ-ΟΛΜΟΥΣ ΚΑ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΙΟΔΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, (ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ 22 ΜΙΚΡΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ.

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ 5 ΒΑΣΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΧΛΩΔΗΣ..ΣΤΗ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΛ ΤΑΝΦ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΥΡΙΑΣ-ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΚ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 250 ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΙΡΑΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 450 ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΤΟΥΣ 2200 ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΜΠΙΛ)