Αθ. Δρούγος: “Ψήνεται ένταση” στον κόλπο των πετρελαίων – Kινητικότητα και ένταση Ιράν- ΗΠΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
1)ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Η ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ/ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ.

2)ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΑΚΝΤΙΛ ΣΤΗΝ ΦΛΟΡΙΝΤΑ,ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΛ ΟΥΝΤΕΙΝΤ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟΥ 5ου ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗ ΜΑΝΑΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ.

ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ Α. ΛΙΝΚΟΛΝ , ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΡΕΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ Β52, (ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΣΕΙΣ/ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΩ/Η ΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ…), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΝΟΤΙΟ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΦΛΟΡΙΝΤΑ.(ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ)

3)ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΕΞΑΡΧΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΕ ΜΜΕ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ “ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ”, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ(!) ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ….

  Ρωσία – 8 νεκροί από ένοπλη επίθεση σε Πανεπιστήμιο – Το αλλόκοτο μήνυμα που άφησε ο δράστης

4)ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ /ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ /ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΤΡΙΚ ΣΑΝΑΧΑΝ , ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ PATRIOT-3 ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ, ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ PAC-3 ΣΕ ΚΟΥΒΕΙΤ-ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΑ.

5)ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΠΕΡΑΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΤΟΥ ΣΟΥΕΖ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ/ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΜΠΑΜΠ ΕΛ ΜΑΝΤΕΜΠ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ.

6)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ , ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ :

Α) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΑΧΕΑ ΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ-ΘΑΛΑΣΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 20ΗΜΕΡΟ ΜΕ “ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ” ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

Β)ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ.ΣΤΟ ΜΠΑΝΤΑΡ ΧΟΜΕΙΝΙ.

Γ)ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΜΕ ΣΙΙΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΑΝΤΟΣΛΑΧ ΓΙΑΒΑΝΙ ΣΕ ΝΟΤΙΕΣ ΙΡΑΚΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.(ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΠΟΜΠΕΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ)

  Άλλο και αυτό.. Ταλιμπάν με όπλα διασκεδάζουν σε λίμνη με βαρκούλες σε σχήμα κύκνου

Δ) ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΛΙΒΑΝΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ.

Ε)ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΙΡΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ-ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ.

7)ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΜΦΙΒΙΟΥ ΠΛΟΙΟΥ US ARLINGTON/ΚΛΑΣΗΣ SAN ANTONIO ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ.ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΟΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ,ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΑΜΦΙΒΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑ , ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

8)ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΚΕΝ ΜΑΚΕΝΖΙ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΛΙΒΑΝΟ-ΙΡΑΝ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΕΣ ΑΕΡΟΧΕΡΣΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ 5 ΚΡΑΤΗ , Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΤΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΤΟΜΣ ΜΠΕΡΓΚΕΣΟΝ USAF.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

analystsforchange.org