Αθ. Δρούγος – Σοβαρότατες εξελίξεις – Ειδικές πληροφορίες για ΗΠΑ-Τουρκία – Τι ετοιμάζεται

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ – ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ./ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ/ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ../ΤΙ ΛΕΧΘΗΚΕ. ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ..

1)ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ 37 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΗ ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ . ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΣΑΓΙΟΥΡ. ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΓΙΑΡΑΜΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΝΜΠΙΤΣ/ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΟΥ ΥPG.

2)ΣΤΙΣ 3 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ “Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ”. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΟΙ 2200 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ FRIENDLY FIRE , ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΟΤΙ “ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΕΙΣΜΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟ-ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ !!!!”

3)ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΤΙ “ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ/ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ 30-60 ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΕ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ..”, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ….

  Τα «απαράγραπτα δικαιώματα» των Βορειοηπειρωτών παραγράφονται με θεατή την Ελλάδα

4)ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ 22 ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑ ΣΥΡΙΑΣ, ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΤΙΟ. ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ “ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΘΕΙ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΡΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ”. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΟΡΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΗΓΗ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΕΜΑΙL ΟΤΙ “Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

Ή ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ(ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΣ-2 ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΤΟ 2007 ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟ 2009-2010 , Ή ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ . ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΕΝΩ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΖΙΜ ΜΑΤΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ”. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΤΙ “ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ 39 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΑΧΚΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΚΟΤ ΜΙΛΕΡ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΑΛΛΩΝ 2000-3000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

5) Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΚΕΙ.ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1984 ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.(ΕΤΣΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ…)… ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 28Η ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ/ΜΑΜΑΚ, ΑΠΟ ΤΗΝ 5Η ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ/ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΜΠ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΕΙΔΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ/ΤΑΛΑΣ.

  Σουδάν: Στρατιωτικό πραξικόπημα - Υπό κράτηση ο πρωθυπουργός

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΓΑΖΙΑΝΤΕΜΠ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΟΥΜΙΤ ΝΤΟΥΝΤΑΡ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΑ/ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΣΜΑΗΛ ΜΕΤΙΝ ΤΕΜΕΛ.

6) ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΠΑΣΑΤ ΟΖΤΟΥΡΚ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΝΙΧΑΤ ΚΟΚΣΑΝ , ΜΕ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΓ/ΝΑΤΟ ΓΙΕΝΣ ΣΤΟΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΕΝΩ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΣΕΡ ΣΤΙΟΥΑΡΤ ΠΙΤΣ, . ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΣΕΡΠΟ, ΤΖΩΝ ΛΑΒ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΖΩΡΤΖ ΝΟΡΤΟΝ.(ΕΧΩ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΧΘΗΚΑΝ….ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…)

7) Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΠΛΩΝΑΤΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ/ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΤΡΕΤ ΜΑΓΚΕΡΚ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ. ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ-ΚΟΥΡΔΟΥΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 31-12-2018.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

analystsforchange