ΑΘ. ΔΡΟΥΓΟΣ – ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ – ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΛΟΥΣΙ ΑΚΑΡ

1)ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΤΥΠΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 13-14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Β.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Χ.ΑΚΑΡ. ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΠΟΥ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΑΛΛΟ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ 29 ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΓΕΕΘΑ, ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΣΕΧΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ Ή ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΠΤΕΡΑΡΧΟ/ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

2)ΓΙΑ ΤΟΣ ΚΡΙΣΙΜΑ ΔΙΜΕΡΗ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΥΠΑΡΞΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΔΙΜΕΡΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΥΕΘΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΑΚΑΡ, ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥΡΚΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΤΑ ΕΝΔΟΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ Ο Β.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΝΑΤΟ.

ΩΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΦΛΩΡΟ. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΝΩΣΤΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΝΑΥΤΙΚΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟΛΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΛΑ.ΟΜΩΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, Ο ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΑΚΙΣΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΩΣ Υ/ΓΕΕΘΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

  Τούρκος πολιτικός απειλεί την Ελλάδα: Θα σας συνθλίψουμε τα κεφάλια

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΧΡ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΝΑΤΟΙΚΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΑ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ. ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ …ΓΙΑΤΙ ‘ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ…”.ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ..(ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ…)

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΑΒΕΡΩΦ-ΜΠΑΓΙΟΥΛΚΕΝ. ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΕΕΘΑ ΤΟΤΕ/ΔΗΛΑΔΗ ΝΤΑΒΟΥ ΚΑΙ ΓΚΡΑΤΣΙΟΥ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΕΝΑΝ ΕΒΡΕΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΧΕΙΓΚ ΚΑΙ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤ ΡΟΤΖΕΡΣ(ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ…)ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ. ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΑ. ΥΠΗΡΧΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΚΩΣ-ΚΑΚΙΣΤΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΤΟ 1974
..

3)ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΗΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΓΙΛΜΑΖ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ. (ΜΙΚΡΟΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ), ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΕΤΡΑΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ, ΘΕΡΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΣΤΩΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΣΤΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΛΠ, ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ.ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΛΕΜΕ.
ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΑ ΜΕΤΡΑ.

  Προς αποκλιμάκωση Τουρκία – Δύση; “Διευκρινιστική” δήλωση των 10 πρεσβευτών, “χαιρετίζει” ο Ερντογάν

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΜΕ ΣΤΟΧΟΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ….ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ….

4)ΤΑ ΜΟΕ ΕΧΟΥΝΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ Ν ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ….

ΔΕΝ “ΧΡΥΣΩΝΟΥΜΕ ΧΑΠΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΩΝ”, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΒΟΛΤΑΔΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ…. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ./ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑΥΑΡΧΕ.
ΓΙΑΤ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΟΡΙΑΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ….ΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ.

5)ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΝΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΗΓΩΝ(ΒΑΘΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ) ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ..

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

analystsforchange.org