Αθήνα: Πακιστανοί ύψωσαν σημαία – σύμβολο των Τζιχαντιστών

Αυτοκτονικές διαθέσεις της Ελλάδας – Επιτρέπει τζιχαντιστές να κάνουν… παρέλαση στην Αθήνα

Στην προχθεσινή συγκέντρωση πακιστανών στο Σύνταγμα, έκανε την εμφάνισή της μία περίεργη σημαία. Η σημαία αυτή είναι το σύμβολο της Dawat-e-Islami,μιας σουνίτικης οργάνωσης με έδρα το Πακιστάν, που στόχο έχει τη διάδοση του Ισλάμ και τη «σωστή γνώση» της Σαρία παγκοσμίως.


Ο Πακιστανός τρομοκράτης που αιματοκύλισε την Γαλλία

Η οργάνωση αυτή είχε γίνει γνωστή μετά την φρικτή τρομοκρατική επίθεση Πακιστανού ισλαμιστή στην Γαλλία. Τον Πακιστανό τζιχαντιστή που επιτέθηκε με μπαλτά σε περαστικούς στο Παρίσι το 2020, ενέπνευσαν τα κηρύγματα του Ilyas Qadri, ιδρυτή & ηγέτη της Dawat-e-Islami, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του γαλλικού τύπου.

  Ο Πάπας μιλούσε για τον Κολοκοτρώνη και η Σακελλαροπούλου για τα εμβόλια!


Το σύμβολο του μίσους που κυμάτισε στο κέντρο της Αθήνας

Η συγκεκριμένη οργάνωση έχει εμπλακεί σε αρκετές τρομοκρατικές επιθέσεις, διατηρεί στην Ελλάδα 12 κέντρα και τα μέλη της δίνουν το παρών σε όλες τις συγκεντρώσεις των Πακιστανών.

Μέσω του υπουργού θρησκευτικών υποθέσεων Noor-ul-Haq Qadri, που έχει υπο τον έλεγχο του όλα τα πακιστανικά τζαμιά, το Ισλαμαμπάντ δημιουργεί τις απαραίτητες υποδομές που θα επιτρέψουν στο Πακιστάν στο κοντινό μέλλον, να παρεμβαίνει ανοιχτά στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας.

  Απολύεται άμεσα ο καθηγητής που χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ

Πληροφορίες από τον Σταυροφόρο.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

infognomonpolitics.gr