Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του Πούτιν

Τόσα χρόνια ο Βλαντιμίρ Πούτιν προσπαθούσε να κρύψει τις κόρες τους από τα ρωσικά ΜΜΕ αλλά τελικά φαίνεται πως το «κόλλημα» του αυτό αποτελεί παρελθόν.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, το ταμπού σχεδόν 20 ετών το οποίο τηρούσαν κατά γράμμα τα ρωσικά μίντια σχετικά με την προσωπική ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν δεν ισχύει πια, καθώς η μικρότερη κόρη του Πούτιν έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο κρατικό ρωσικό κανάλι πριν λίγες μέρες.

Μάλιστα παρά το γεγονός πως η ρωσική κρατική τηλεόραση καλύπτει αρκετά συχνά τις ασχολίες του Ρώσου Προέδρου, όπως την αγάπη του για την φύση, την γυμναστική, την πεζοπορία και την ιππασία επιμένει να μην κάνει καμία αναφορά στην προσωπική του ζωή.

Διαβάστε:  Αυτή είναι η Συρία του Άσαντ! Εγκαίνια μεγαλοπρεπούς ναού του Αγίου Παϊσίου στη Δαμασκό

Έτσι ο Πούτιν είναι ο μόνος που μπορεί να αποκαλύπτει πράγματα που αφορούν την οικογένειά του.

Πέρσι είχε μιλήσει για την μεγάλη αγάπη που τρέφει για τις κόρες του, ενώ μάλιστα είχε αποκαλύψει πως είχε γίνει παππούς.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα, η γυναίκα που εμφανίστηκε στην συνέντευξη ως η κόρη του Πούτιν είναι η Κατερίνα Τικόλοβα, η νεότερη κόρη του Προέδρου, την οποία ο Πούτιν δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ δημοσίως.