Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκα σήμερα το πρωί οι κάτοικοι της Καλογρέζας. Ενας 87χρονος είχε κρεμαστεί από το μπαλκόνι του διαμερίσματος του στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζεται είναι αυτό της αυτοκτονίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 87χρονος πριν λίγο καιρό είχε κερδίσει μεγάλο χρηματικό στο ΚΙΝΟ.

Στο σημείωμα που άφησε περιγράφει πόσο δύσκολη ήταν η ζωή του και αναφέρεται σε 4 άτομα που με τις πράξεις τους τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

  Θεοδωρικάκος: Πανελλαδικές εξετάσεις για την απονομή ιθαγένειας σε αλλοδαπούς

Οπως ισχυρίζεται, είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι 1 εκατομμύριο ευρώ αλλά του τα έκλεψαν και του κάνουν μαύρη τη ζωή.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Εχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αληθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει.

  Εξαγριωμένοι "Μετανάστες" σε ξενοδοχείο της Φλώρινας προπηλάκισαν Κοινωνική Λειτουργό επειδή άργησε η καταβολή του μισθού τους

Και καταλήγει: «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

με πληροφορίες protothema.grLoading...