Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στην Εύβοια με 4χρονο παιδί το πόδι του οποίου συνεθλίβη κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του πατέρα του, στη Χαλκίδα. Πρόκειται για 4χρονο αγόρι το οποίο οι γονείς του, είχαν πάει σε παιδική χαρά της Χαλκίδας για παιχνίδι.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το αγοράκι διέφυγε πάνω στο παιχνίδι από τους γονείς του, μπήκε στο όχημα τους και έλυσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τσουλήσει και να πατήσει το πόδι του παιδιού, που στο μεταξύ είχε βγει έξω.
Συγκεκριμένα, η ρόδα του οχήματος, φαίνεται πως παρέσυρε το παιδί, ρίχνοντας το κάτω με αποτέλεσμα το αμάξι να περάσει κυριολεκτικά πάνω από ολόκληρο το πόδι του.
Ανάστατοι οι γονείς του αγοριού μόλις είδαν το περιστατικό έτρεξαν αμέσως προς το παιδί να δουν τι είχε συμβεί. Το παιδάκι μεταφέρθηκε τραυματισμένο σε νοσοκομείο, ωστόσο σε κάθε περίπτωση οι ακριβείς πληροφορίες γύρω από το περιστατικό και την εξέλιξη του δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα.
Πηγή: evima.gr