Στα άκρα οδηγείται σιγά σιγά η κόντρα μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας. Χθες η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφάσισε να κλείσει το προξενείο της Κίνας στο Χιούστον, εν μέσω κατηγοριών περί κατασκοπείας. Το State Department ανέφερε πως το κινεζικό προξενείο κλείνει προκειμένου «να προστατευτεί η αμερικανική πνευματική ιδιοκτησία και τα προσωπικά δεδομένα των Αμερικανών».

Μετά την απόφαση των ΗΠΑ, όπως είπε ο Τραμπ, στο προξενείο του Χιούστον «έκαιγε μία φωτιά, υποθέτω έκαιγαν έγγραφα, χαρτιά, αναρωτιέμαι τι ήταν όλο αυτό». Την ίδια ώρα βέβαια και η Κίνα ετοιμάζεται να κλείσει αμερικανικά προξενεία στη χώρα της.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής έναντι της Κίνας, κάνοντας τον Τραμπ να καταφέρεται εναντίον της, ήταν ο κορονοϊός που ξεκίνησε από την επαρχία Γιουχάν, όπου σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες, από λάθος ή με σκοπιμότητα «ξέφυγε» από τα στρατιωτικά ιολογικά εργαστήρια που βρίσκονται στην πόλη. Χθες εξάλλου, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Πομπέο, κατηγόρησε για άλλη μια φορά ευθέως τον επικεφαλής του ΠΟΥ, Γκεμπρεγέσους ότι «εξαγοράστηκε» από την κινεζική κυβέρνηση. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχε αποκαλυφθεί ότι ο Γκεμπρεγέσους υποστηρίχθηκε από την Κίνα για να γίνει επικεφαλής του ΠΟΥ.

  Ανατροπή στη Λιβύη: Σε θέση άμυνας και πάλι ο Σάρατζ – Ολική επαναφορά για Χαφτάρ

Στο περίεργο παιχνίδι όμως με τον κορονοϊό, εκτός από το Πεκίνο με τον ΠΟΥ, συμμετέχει και ο δισεκατομμυριούχος «φιλάνθρωπος» Bill Gates, ο οποίος εδώ και δέκα χρόνια έχει στρέψει την προσοχή του, μετά τα computers, στη δημιουργία εμβολίων χρηματοδοτώντας και συμμετέχοντας σε πλείστες όσες φαρμακευτικές εταιρείες. Παράλληλα όμως ο Bill Gates προκειμένου να φιλοτεχνήσει το προφίλ του «φιλάνθρωπου», χρηματοδοτεί με διάφορες συμπαραγωγές, τηλεοπτικά κανάλια και Μέσα Ενημέρωσης. Στην Ελλάδα μάλιστα ανακοινώθηκε συμπαραγωγή εκπομπής της Microsoft με το κανάλι του κ. Αλαφούζου. Πρόκειται για την εκπομπή Synthesis, μία συμπαραγωγή του ΣΚΑΪ και της Microsoft, την οποία παρουσίαζε ο Παύλος Τσίμας.

Βέβαια είχε προηγηθεί συνέντευξη του ίδιου του Bill Gates στην εφημερίδα Καθημερινή κατά τη διάρκεια του lockdown, δηλαδή της τρίμηνης φυλάκισης των Ελλήνων στα σπίτια τους ενώ βέβαια ο πρωθυπουργός μας ενημέρωσε κάποια στιγμή ότι έκλεισε συμφωνία με τη Microsoft για εγκατάσταση τεχνολογικού κέντρου της, εδώ στην Αθήνα.

  Πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα: “Ο βασιλιάς είναι γυμνός… Έχετε πατώσει”

Έχουμε λοιπόν τον Bill Gates που φροντίζοντας για την υγεία μας, μας είχε προειδοποιήσει, συμφωνώντας με την άποψη του ΠΟΥ, τον οποίο ελέγχει η Κίνα, ότι μέχρι να βρεθεί εμβόλιο πρέπει να κλειστούμε στα σπίτια μας και να νεκρώσουμε την εθνική μας οικονομία. Ο Bill Gates όμως, όπως προαναφέρθηκε, είναι ο μεγάλος χορηγός των εμβολίων, από τις μεγάλες πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες. Τα Μέσα Ενημέρωσης πληρώθηκαν για να μας κλείσουν στα σπίτια μας. Οι λοιμωξιολόγοι σε ευθεία γραμμή με τον ΠΟΥ του Γκεμπρεγέσους, επιχορηγούμενοι νομίμως από τις φαρμακευτικές εταιρείες, για συμμετοχή σε έρευνες τους, περιμένοντας το εμβόλιο του Gates πρωτοστάτησαν στο lockdown.

Περίεργες συμπτώσεις ή κρίκοι της ίδιας αλυσίδας;

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

crashonline.grLoading...