Τι επιλεκτική ευαισθησία είναι αυτή που έχουν οι ευνουχισμένοι φιλελέδες μπολσεβίσκοι ρε παιδί μου.

Στα πλαίσια του σχεδίου ισλαμοποίησης της λευκής ευρώπης+ θανάτου του χριστιανισμού/δυτικού πολιτισμού (ελληνισμού), το λεγόμενο μισητό σχέδιο gudenhoven callergy, βλέπουμε τέτοιες ταμπέλες στα μέσα κρεατομαζικής μεταφοράς. Αν δεις ρατσιστική επίθεση τηλεφώνησε τώρα.

Για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ που επιτελείται στην λευκή φυλή και ιδιαιτέρως τους έλληνες κανείς δεν μιλά όμως. Εκεί ο εβραιοστραφής ρατσισμός δεν πειράζει.

Οι αυτοκτονίες, οι ψυχοκτονίες της τρομοκρατίας των πληρωμένων ΜΜΕ, οι υφαρπαγές περιουσίας, ο οικονομικός όλεθρος, η αποξένωση κλπ.

Αυτό τον έλληνα κανείς δεν θα βρεθεί να τον παρηγορήσει, να γλυκάνει την πίκρα του, να του ανυψώσει το ηθικό και την ελπίδα για ζωή.

  Αδιανόητη κρίση στα υποβρύχια του ΠΝ: Κρατούν κλειδωμένα στο σκάφος τα πληρώματα που αρνούνται να εμβολιαστούν! (βίντεο)

Αυτοί όμως οι ξένοι, οι “αδικημένοι”, πως κακοπερνάνε έτσι με τα επιδοματάκια τους, με τις δομές τους που θα γίνουν πολιτείες ολόκληρες (+30 εκατομύρια ευρώ ρίξανε τελευταία στον έβρο για την νέα δομή), με τα πλιάτσικα και τις σφαγές τους ενάντια σε άμαχους έλληνες, μια χαρά είναι τα “παιδιά” (τα ασυνόδευτα). Μέχρι και ιθαγένεια με εξετάσεις θα τους χαρίζουμε τώρα. Λες και το αίμα χαρίζεται, δεν προϋπάρχει.

Εμείς οι κακούργοι όμως ε; Οι ξενοφοβικοί, μην τυχόν και τα στραβοκοιτάξουμε και τα στέλνουμε στην κυρα τασία για ξεμάτιασμα μετά τα έρημα.

Όχι ότι φταίει τίποτα και ο λαός τους βέβαια, ακόμα και τα εκπαιδευμένα τζιχάντια. Όλοι θύματα είμαστε ενός πολύ πιο δόλιου, και δαιμονικού παγκόσμιου σχεδίου, που χρησιμοποιεί λαούς σαν δούρειους ίππους, αφού έχει αφαιμάξει τις πατρίδες τους, στραγγίσει/ερημοποιήσει τις γαίες τους, και με πολέμους τους έχει σκορπίσει σε πολλά υποσχόμενες “γαίες της επαγγελίας” σαν την Ευρώπη.

  Την τελευταία του πνοή άφησε ο μεγάλος ευεργέτης των Ενόπλων Δυνάμεων Ιάκωβος Τσούνης

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την γενοκτονία μας και την ολοκλήρωση του σχεδίου αφανισμού μας.

Αλλά οι ψυχο-διεστραμένοι οι δικοί μας εκεί, τα δικαιώματα των ισλαμοφασιστών και του κουφοντίνα να σώσουν, και ας καίγεται πρώτα απόλα ο δικός τους πισινός.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Άρθρο περί των ενόπλων επιθέσεων των λαθροεισβολέων στην Μυτιλίνη, η κατάσταση ξεφεύγει απ τον έλεγχο.Loading...