Δεξιοί (πρώην Ν.Δ.) ετοιμάζουν συνασπισμό κομμάτων

Σύμφωνα με όσα γράφει το news247 Το βράδυ της Τρίτης, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», πραγματοποιείται η τελική συνάντηση για τη συγκρότηση ενός εκλογικού συνασπισμού κινήσεων και προσώπων του χώρου. (πρώην Ν.Δ.)

Στη συνάντηση αναμένεται να συμμετάσχουν ο Φαήλος Κρανιδιώτης, επικεφαλής της Νέας Δεξιάς, ο Γιώργος Καρατζαφέρης από τον ΛΑΟΣ, ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, υποστράτηγος ε.α. και επικεφαλής της Ελεύθερης Πατρίδας Ελευθέριος Συναδινός, οι οποίοι και συμφωνούν στη συγκρότηση του εκλογικού συνασπισμού.

  Τζανακόπουλος και κλιμάκιο ΣΥΡΙΖΑ στην οικία του νεκρού Ρομά στο Πέραμα

Οι τρεις επιθυμούν να συμμετάσχουν και άλλοι επικεφαλής κινήσεων όπως πχ ο Θάνος Τζήμερος και ο Νότης Μαριάς, ο οποίος όμως έχει διαμηνύσει ότι δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα τουλάχιστον με τις διαρροές ο διάδοχος του Γιώργου Καρατζαφέρη στο ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης «φλερτάρει» με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, όπως άλλωστε –σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες- και ο Γ. Σαρίδης που ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλήθηκε για Άγιο Δημήτριο: Η ΝΔ κάνει τα στραβά μάτια στις ίδιες ανησυχητικές εικόνες με πέρυσι

Εφόσον το εγχείρημα της συγκρότησης συνασπισμού της άκρας δεξιάς έχει αίσιο τέλος-κάτι που αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες- συζητούνται για επικεφαλής πέντε πρόσωπα.

Μεταξύ αυτών η δικηγόρος Αριάδνη Νούκα και ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας Γιώργος Τάτσιος.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter