Connect with us

Αποκαλύψεις

Διαβάστε Προσεκτικά: Εκατομμύρια μεταναστών θα έρθουν στην Ελλάδα! Σε ενημέρωσε κανείς;

Δημοσιεύθηκε

Γράφει ο Γεώργιος Σαγιάς – Διαβάστε Προσεκτικά: ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ναι: ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)!

Από 11 Δεκεμβρίου 2018 τίθεται σε εφαρμογή (από τις χώρες που θα το υπογράψουν στο Μαρακές, στο Μαρόκο) το ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ (σε συνέχεια όσων σας είχα ενημερώσει τον Ιούλιο ότι δρομολογήθηκαν στη Νέα Υόρκη).

Με βάση αυτό το ΣΥΜΦΩΝΟ, η έννοια μετανάστης φαίνεται πως αποκτά διευρυμένη ερμηνεία σε σχέση με τις έννοιες πρόσφυγας και παράτυπος μετανάστης και η μετανάστευση θα αναγνωρίζεται πλέον ως δικαίωμα όλων όσοι το επιθυμούν και με προορισμό όποια χώρα -από αυτές που το υπέγραψαν- επιθυμούν.

Αυτό στην πράξη ακυρώνει -έως εξαφανίζει- τα εθνικά σύνορα, υποτιμά την εθνική νομοθεσία -η οποία εδράζεται στο Σύνταγμα της Ελλάδος-, υπονομεύει ποσοτικά την επικρατούσα θρησκεία της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Χριστού -στην Ελλάδα και σε άλλες Ορθόδοξες χώρες- καθώς και του Χριστιανισμού γενικότερα -στην Ευρώπη και αλλού- εξαιτίας της συνεχώς εντεινόμενης και αυξανόμενης μετακίνησης πληθυσμών που ασπάζονται το ισλάμ αλλά και άλλες δοξασίες προς χώρες με χριστιανικό πληθυσμό.

Συγχρόνως, σε όσους εκμεταλλευτούν αυτή τη Συνθήκη, θα παρέχονται τουλάχιστον ίδιες παροχές με τους κατοίκους των χωρών προορισμού (με χρέωση των χωρών προορισμού άρα και των φορολογουμένων) χωρίς να συνυπολογίζεται η εντοπιότητα, η οποία έλκει δικαιώματα τόσο από το παρελθόν όσο και από το παρόν (π.χ. παρουσία και εργασία γηγενών στη γη των προγόνων που έχυσαν αίμα και ιδρώτα για να κρατήσουν ελεύθερο τον τόπο και να δημιουργήσουν για το κοινό καλό και τους οικείους τους, σκληροί, άδικοι και υπέρμετροι φόροι γι’ αυτούς κ.ά.).

Επιπλέον, διαρρέεται -για εκφοβισμό διαφωνούντων με τα ανωτέρω τεκταινόμενα- ότι πρόκειται να ποινικοποιηθεί η έκφραση διαφορετικών απόψεων με τις απόψεις που προωθεί διά των εργαλείων της η ευρέως λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Διαβάστε:  ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: ΤΑ «ΤΥΡΑΚΙΑ» ΚΑΙ Η «ΦΑΚΑ»!

Σε πρώτο επίπεδο θα στοχοποιηθούν -έτι περαιτέρω- όσοι χρησιμοποιούν λέξεις που δεν επιθυμούν οι νεοταξίτες, οι έμμισθοι υπάλληλοί τους και οι ανόητοι ακόλουθοί τους (λόγου χάριν όσοι θα χρησιμοποιούν το: λάθρα, δηλα δή την αρχαία επιρρηματική χρήση θέματος που απαντά στον αόριστο β’: λαθείν -απαρέμφατο-, του ρήματος: λανθάνω).

Αυτό θα υποστηριχθεί κατ’ αρχάς από μια άτυπη και πολυκομματική “αστυνομία σκέψης και δράσης”, η οποία θα προπηλακίζει, θα στοχοποιεί και -εν τέλει- θα ασκεί βία (λεκτική, ψυχολογική, σωματική καθώς και νομικό πόλεμο) σε όποιον/α φρονεί ελεύθερα και διαφορετικά.

Λίαν συντόμως, εκτιμάται ότι αυτό θα υιοθετηθεί σταδιακώς από όλο και περισσότρες κρατικές δομές, οπότε η πίεση θα μπορεί να μετατραπεί και σε συγκεκριμένες συνέπειες. Σε δεύτερο επίπεδο -και ως απόρροια των ανωτέρω- στόχος είναι η παρέμβαση σε αυτόν καθ’ αυτόν τον τρόπο τού σκέπτεσθαι (και συνεπώς τού εκφράζεσθαι και πράττειν) όλων των “αντιφρονούντων” (συνεπώς: των ορθοφρονούντων).

Γίνεται λοιπόν και επίθεση στη γλώσσα αλλά και στη σκέψη με απόπειρα αντιστροφής εννοιών, αξιών και σκέψεων. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα και στους πλέον δύσπιστους -πλην όμως καλόπιστους- ότι το δίχτυ της -σαφώς αντεθνικής- παγκοσμιοποίησης απλώνει και πυκνώνει.

Είναι επιτακτική η ανάγκη εύρεσης μιας χρυσής τομής συνεννόησης όλων όσοι φρονούν και δρουν εθνικά, ώστε να δημιουργηθεί ταχέως ένα εθνικό δίκτυο συντονισμού, σύγχρονης εθνικής αντίστασης , αντεπίθεσης και νίκης.

Όσοι και όσες κατανοούν τι σημαίνει στην πράξη το Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση, σκέπτονται ελεύθερα και μπορούν να αγωνιστούν άφοβα, ας αναζητήσουν κοινό παρονομαστή για να δικτυωθούν. ΕΜΠΡΟΣ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! (Γ. Σαγιάς)

Γ. Σαγιάς

Loading...


Διαβάζονται