Δημήτρης Καμμένος: Ο Πάνος Κάμμενος ή είπε ψέμματα στη Βουλή ή έδωσε λάθος στοιχεία για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη

Ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμέμνος επιτέθηκε στον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο για τα στοιχεία που έδωσε ο τελευταίος στη Βουλή αναφορικά με τα πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Συγκεκριμένα ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρει «ανακύπτει λοιπόν ευλόγως το δίκαιο ερώτημα, είπε άραγε ψέματα ο κ. Πάνος Καμμένος στην ίδια την Βουλή των Ελλήνων; ‘Η πρόκειται για ανικανότητα διαχείρισης των ίδιων των στοιχείων του Υπουργείου του;»

Τι υποστηρίζει ο Δημήτρης Καμμένος

Σε συνέχεια σχετικού άρθρου της δημοσιογράφου Ιωάννας Ηλιάδη στην ιστοσελίδα www.armyvoice.gr, αναφορικά με τα διαθέσιμα πυροσβεστικά αεροσκάφη, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος στις 23.07.2018 ενημέρωσε γραπτώς τη Βουλή ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κινέτα θα διατίθεντο συνολικά 29 αεροσκάφη, όπως φαίνεται από τον κατωτέρω πίνακα:

  Εγκαίνια μετρό Νίκαιας "Εδώ ο κορονοϊός δεν κολλάει;"

Την επομένη, ήτοι στις 24.07.2018, ο κ. Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις συνολικά έχουν ενεργοποιήσει μέχρι στιγμής από πλευράς Πολεμικής Αεροπορίας 4 αεροσκάφη CL – 415, 6 αεροσκάφη CL – 215, 2 ελικόπτερα Σινούκ, 1 ελικόπτερο Super Puma.

O σχεδιασμός που είχε πραγματοποιήσει και είχε καταθέσει στη Βουλή το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προ 20 ημερών για την αντιπυρική περίοδο που διανύουμε, δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Ανακύπτει λοιπόν ευλόγως το δίκαιο ερώτημα, είπε άραγε ψέματα ο κ. Πάνος Καμμένος στην ίδια την Βουλή των Ελλήνων; ‘Η πρόκειται για ανικανότητα διαχείρισης των ίδιων των στοιχείων του Υπουργείου του;

  Εγκαίνια μετρό Νίκαιας "Εδώ ο κορονοϊός δεν κολλάει;"

Είναι δυνατόν να μην έχει υπάρξει ακόμη καμία παραίτηση των υπευθύνων για την βιβλική καταστροφή που ματώνει τις καρδιές όλων των Ελλήνων; Ενημερώθηκε λανθασμένα η Βουλή των Ελλήνων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον κ. Πάνο Καμμένο; Κι αν ναι γιατί δεν αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη; Πότε επιτέλους θα επιρριφθούν οι ευθύνες, κυρίως οι ποινικές πλέον, σε αυτήν την χώρα;

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

iefimeridaLoading...