Δημήτρης Βακρινός – Συνελήφθη τον Απρίλιο του 1997, προφυλακίστηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού, όπου και βρέθηκε νεκρός, κρεμασμένος από τα κορδόνια των παπουτσιών του σε μια σωλήνωση των λουτρών της φυλακής, στις 12 Μαΐου 1997, πριν διεξαχθεί η δίκη του.

Μνήμες από το παρελθόν ξύπνησε η σύλληψη του φερόμενου serial Killer της Κύπρου. Τη δεκαετία του ‘ 90 η Ελλάδα συγκλονίστηκε από τη σύλληψη του πρώτου Έλληνα serial Killer, του ταξιτζή Δημήτρη Βακρινού, ο οποίος σκότωνε επειδή τον έλεγαν κοντό.

  Αλεξανδρούπολη: Εγχειρίστηκε σήμερα στο τραυματισμένο χέρι απ’ τη συμπλοκή με τους Τούρκους, ο καταδικασθείς Εβρίτης κτηνοτρόφος

Ήταν Απρίλιος του 1997. Η κοινή γνώμη πάγωσε από την είδηση της σύλληψης του πρώτου serial killer στην Ελλάδα. Το όνομά του Δημήτρης Βακρινός. Αυτοκινητιστής στο επάγγελμα. Ο κρανοφόρος εκτελεστής με το 45αρι, όπως τον χαρακτήρισαν.

«Είχα κόμπλεξ επειδή ήμουν κοντός. Με κορόϊδευαν. Αγόρασα μία καραμπίνα. Όταν σκότωνα αισθανόμουν ένας μικρός Θεός Είπε στους αστυνομικούς όταν του πέρασαν χειροπέδες, ενώ ομολόγησε έξι στυγερές δολοφονίες και τρεις απόπειρες ανθρωποκτονιών.

Το χρονικό των δολοφονιών
Από το 1987 ο Βακρινός σκότωσε με σιδηρολοστό τον συγκάτοικο του Παναγιώτη Γαγλία, έκαψε ζωντανή σε δωμάτιο ξενοδοχείου την Αναστασία Σιμιτζή, επειδή τον αποκάλεσε κοντό, εκτέλεσε εν ψυχρώ τον συνάδελφό του Θεόδωρο Ανδρεάδη, δολοφόνησε με δύο πιστόλια τα αδέλφια Κώστα και Αντώνη Σπυρόπουλο, σε ένα βενζινάδικο και σκότωσε στο σπίτι του στο Περιστέρι τον Σεραφείμ Αγιαννίδη, γιατί του χάλασε το προξενιό με μία κοπέλα.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter
  Λεωφορεία με παράνομους μετανάστες φτάνουν στα Καμένα Βούρλα – Αντιδρούν οι κάτοικοι

«Εκτέλεση» ήταν η τελευταία λέξη του Δημήτρη Βακρινού, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του. Δεν πρόλαβε να δικαστεί για τα στυγερά εγκλήματα που διέπραξε.Loading...