Δολοφονήθηκε ο συνιδρυτής της γνωστής ΜΚΟ (που κατηγορείται ως προκάλυμμα των τζιχαντιστών) «White Helmets» και πρώην πράκτορας της MI-6 James Le Mesurier στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη!

Η σορός του πρώην πράκτορα της MI6 βρέθηκε στο προάστιο Beyoğlu από έναν περαστικό που πήγαινε στο τζαμί για την πρωινή του προσευχή σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τις αρχές.

Βρέθηκε με σπασμένο κεφάλι και σπασμένα πόδια και όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ οφείλεται σε πτώση από το μπαλκόνι του.

Η οργάνωση «White Helmets» επιβεβαίωσε τον θάνατό του στον επίσημο λογαριασμό twitter.

«Πρόσφατα σύμφωνα με την γυναίκα του, αισθάνονταν έντονο στρες και έπαιρνε ψυχοτροπικά φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων και ενέσεις. Την ώρα του θανάτου, ήταν στο σπίτι του υπό την επιρροή υπνωτικών χαπιών» αναφέρει ανώνυμη πηγή στο ρωσικό RIA Novosti.

  «Φιάσκο» στην USAF: Νέα «ήττα» με την δοκιμή του υπερηχητικού πυραύλου ARRW

Η οργάνωση White Helmets “rescue organization” είναι πασίγνωστη για την «αποκάλυψη» των “χημικών επιθέσεων” και άλλων «ατυχημάτων» και έχει κατηγορηθεί ότι συνεργάζεται με τους τρομοκράτες ισλαμιστές από την Ρωσία, το Ιράν και την συριακή κυβέρνηση.

Υπάρχει πληθώρα αποδείξεων που στηρίζουν αυτή την θεωρία.

Πάντως οι Βρετανοί διαρρέουν ότι δολοφονήθηκε από τους Ρώσους ο Le Mesurier.

«Η Ρωσία μισεί τον Le Mesurier γιατί έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην δημιουργία των «White Helmets» που δρουν στην Συρία και βοηθούν πολίτες οι οποίοι υποφέρουν από τις επιθέσεις του συριακού καθεστώτος και των Ρώσων και Ιρανών συμμάχων του. Οι Ρώσοι απεχθάνονται την ΜΚΟ γιατί εμποδίζει την Ρωσία από το να σκοτώνει Σύρους πολίτες και να τους αναγκάσει να υποταχθούν. Την προηγούμενη εβδομάδα το ρωσικό ΥΠΕΞ επιτέθηκε στον Le Mesurier στο Twitter, κατηγορώντας τον ότι ήταν ένας Βρετανός πράκτορας και τρομοκράτης»

Η αναφορά αυτή βέβαια εντελώς αγνοεί ότι όντως ο James Le Mesurier ήταν Βρετανός πράκτορας ο οποίος μάλιστα έλαβε και μετάλλιο από την βασίλισσα της Βρετανίας για τις υπηρεσίες του.

Oι Ρώσοι είναι πολύ δύσκολο να τον έχουν «πειράξει». Δεν θα κέρδιζαν τίποτα από κάτι τέτοιο ενώ γνωρίζουν πως ο προπαγανδιστικός δυτικός μηχανισμός θα τους κατηγορούσε άμεσα για μια τέτοια ενέργεια. Το ερώτημα είναι αν απλώς είχε πάψει η «χρησιμότητά» του και θεωρούνταν πλέον «αναλώσιμος» από αυτούς που τον «έφτιαξαν» στην αρχή.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

pronews.grLoading...