Αθ. Δρούγος.EΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΤΟ/ΟΗΕ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ 14ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ARAMCO. ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ 52 ΣΕΛΙΔΕΣ. ΜΕ ΧΡΤΕΣ-ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΚΑ.

ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΙΜΕΝΑ ΔΥΟ ΒΑΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΑΧΒΑΖ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ .Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ-ΑΠΟΡΡΗΤΗ /ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ/ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΚΑΙ ΔΩΣΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ.ΠΟΟΙΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.

2)ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ.ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΗ-ΜΙΣΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΠΕΔΑΙΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

  "Διαλύει" την Τουρκία η Αμερική – Δείτε τι τους ετοιμάζουν

ΠΩΣ Η ΛΙΒΥΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΔΙΟ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΩ ΛΙΒΥΗΣ ΔΙΕΙΣΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΟ ΑΦΡΙΚΗ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΑΜΥΝΑΣ ΣΕ ΝΙΓΗΡΙΑ-ΤΣΑΝΤ-ΝΙΓΗΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥΔΑΝ.ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΛΩΝ ΣΕ ΝΙΓΗΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤ.

3)ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 148 ΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΑΛ ΑΜΠΙΑΝΤ ΜΕΧΡΙ ΡΟΥΜΕΙΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΜΕΡΗ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΡΑΚ-ΣΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ ΣΕ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ. .ΤΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΣΙΦ ΤΣΕΤΙΝ.

  "Διαλύει" την Τουρκία η Αμερική – Δείτε τι τους ετοιμάζουν

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ 16 ΚΡΥΦΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ-9ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ-ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΩΣ ΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ -ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΦΙΛΟΔΟΞΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ /ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕ ΤΑΜΠΑ ΦΛΟΡΙΝΤΑ/ΑΛΟΥΝΤΕΙΝΤ ΚΑΤΑΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΕ ΜΕΣΟΠΟΤΜΙΑ . ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΝΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΑΡΟΛΙΝΑ(ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ).

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

analystsforchange