ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

1)ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ/ISIS ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ , ΕΝΩ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ,ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΣΙΑ. ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ/ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ,ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΔΟ-ΑΡΑΒΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΩ “ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ”, ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΕΠΙ ΜΠΟΥΣ-2 ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2001-2005.

2)ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ FRANCHISE ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, ΣΤΟ ΜΙΝΤΑΝΑΟ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΩΝ,ΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ(ΝΤΕΡΑ-ΣΕΜΠΧΑ ΚΑ)..ΟΠΩΣ Η ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ 2004 ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΦΑΛΟΥΤΖΑ ΣΤΗΝ ΑΝ ΑΜΠΑΡ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗ ΣΕ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΣΕ ΓΩΝΙΕΣ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝΩ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΙΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ Ή ΟΜΑΔΕΣ 3-5 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ.

  Τουρκία: «Πράσινο φως» από το Κοινοβούλιο σε Ερντογάν για στρατιωτικές επιχειρήσεις σε Ιράκ και Συρία

3)ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΙΤΙΚΗ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ, ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ PMF ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΣΑΝΤΙΚΗ ΣΥΡΙΑ. ΤΟ ΙΡΑΝ ΗΔΗ ΕΧΕΙ “ΕΞΟΔΟ ” ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ……

4)Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ AL QODS ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΟΛΕΙΜΑΝΙ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΟΛΥ.ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ, ΣΤΗΝ ΦΙΛΟ-ΙΡΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΕΡΑΤ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ, ΣΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ, ΕΝΩ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΑΝ(ΣΤΙΣ ΠΙΣΩ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΝΕΙΤΡΑ) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ-ΗΑΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ 2019-2021

  Σύνοδος της Λέσχης Βαλντάι: Ο κόσμος όπως τον βλέπει ο Βλαντίμιρ Πούτιν

5)ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΑΡΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΜΕΤΑΠΤΩΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ. ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΠΙΤΣΜΠΟΥΡΓΚ/ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ-ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ/ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙ CHRISTCHURCH/ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΖΥΡΙΧΗ ΚΑΙ ΒΙΕΝΝΗ.ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΑΛΑΦΙΣΤΩΝ /ΟΥΑΧΑΜΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ. ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ…ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ.

6)ΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΤΑ ΚΙ ΟΙ ΕΚΤΙΜΗΣΙΑΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΒΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

7)ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ DRONES, ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΟΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ/ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΕΦΙΚΤΟΥ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑ.(ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΥΣΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΕ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΚΑΙ ΖΥΡΙΧΗ). Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΣΤΑΔΙΑ,ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ….

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ