ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ /ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ “ΠΕΡΙΠΛΕΞΕΙ” ΟΡΙΑΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ISIS ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟ. ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 600 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΣΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΜΠΑΚΟΥΖ-ΡΑΚΑ-ΜΟΣΟΥΛΗ-ΧΑΣΑΚΑ ΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ…ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ 2-3 ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.

2)ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛ ΧΟΛ(ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 68.000 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ), ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ “JABAL AL BAQHUZ” ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΑΛ ΗΟΛ ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΦΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΑΙΝ ΙΣΑ (ΟΡΙΑΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΖΩΝΗΣ) ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΛ ΧΟΛ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΒΑΘΟΥΣ 32 ΧΛΜ.

3)ΟΠΩΣ ΤΟ 2012-2013 ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ-ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ “BRΕAK THE WALL”(ΦΥΛΑΚΗ ΜΠΟΥΚΑ) ΚΑΙ ‘ΦΡΕΣΚΑΡΑΝ” ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ-ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑ. ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ISIS ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΕΠΟΧΗ.

4)ΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ISIS ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ, ΤΟΤΕ Ο ΣΥΡΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ “ΠΑΖΑΡΕΨΕΙ” ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

5)ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΤΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

6)Ο ΑΛ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΖΩΝΕΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ. Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΥΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ FATWA ΓΙA ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ -ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

7)ΑΦΟΥ Ο ΑΛ ΧΟΥΡΑΣΙ ΕΠΕΛΕΓΗ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ISIS ΑΠΟ ΤΗΝ SHURA ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ/ΑΜΕΣΑ..

8)ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ISIS/ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ 26ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.

9)ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ISIS. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

10)ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ISIS. Η ΜΟΣΧΑ ΑΝΤΙΔΡΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΡΕΙΟΚΑΥΚΑΣΙΟΙ …ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ…Η ΜΟΣΧΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ-ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΟΜΠΑΛΚΑΡΙΑ-ΝΤΑΓΚΕΣΤΑΝ-ΙΝΓΚΟΥΣΕΤΙΑ-ΒΟΡΙΑ ΟΣΣΕΤΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

11)ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ISIS ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ, ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΣΤΟ ΑΜΠΟΝΤΑΜΠΑΝΤ. (ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΕΝΤΑ ΣΤΟ ΣΑΧΕΛ, ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΝΑ). ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΣΙΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ)

12)ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΤΟΥ ΑΛ ΧΟΛ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ 60 ΚΡΑΤΗ. ΣΤΟ ΑΛ ΡΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΙΟ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΣΤΟ ΑΛ ΧΟΛ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.

13)ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΑ. ΕΙΔΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΑ. ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.

14)ΠΑΝΤΩΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΕΜΕΝΑΝ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΣΤΟ ΑΜΠΟΝΤΑΜΠΑΝΤ/ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΩΘΗΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.(ΕΠΑΡΧΙΑ ΙΝΤΛΙΜΠ-ΧΩΡΙΟ ΜΠΑΡΙΣΑ)

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

15)ΠΟΛΛΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΑΛ ΜΠΑΓΚΝΤΑΝΤΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΡΑΜΠ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑ ΣΥΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.Loading...