Έχεις καταλάβει ότι σε περνάνε για αγράμματο ιθαγενή;

Όσοι έχουν την ελάχιστη αντίληψη ως άνθρωποι, μπορούν πλέον να καταλάβουν ότι κάτι έχει αλλάξει γύρω μας, στην κοινωνία στα ΜΜΕ μετά την συμφωνία των Πρεσπών.

Ας ξεκινήσουμε από τα πλέον κραυγαλέα.. 86% των Ελλήνων δεν δέχονται την συμφωνία με τα Σκόπια λέει η έρευνα που βγήκε στο προσκήνιο (ας το δεχτούμε αν και νομίζουμε ότι είναι πάνω από 90%) και ενώ ο λαός έχει βγεί στους δρόμους και διαδηλώνει σύσσωμος, και η μια μετά την άλλη οι πόλεις ξεσηκώνονται στην χώρα, τότε ξαφνικά ΣΙΩΠΗ!

ΣΙΩΠΗ στα κανάλια.. ανοίγεις την τηλεόραση και μιλάνε για οτιδήποτε άλλο εκτός από το Σκοπιανό, την στιγμή που η χώρα έχει πάρει φωτιά από τις διαδηλώσεις και τις συγκρούσεις με τα ΜΑΤ.

  Οριακά, αλλά μπροστά από τον US Army ελληνικός ουλαμός αρμάτων της 211 ΕΜΑ!

ΣΙΩΠΗ στις μεγάλες ενημερωτικές σελίδες του διαδικτύου.. πολύ ΣΙΩΠΗ όμως, ούτε μισή είδηση για το Σκοπιανό, για τις διαδηλώσεις για το ξύλο, για τα άγρια γιουχαρίσματα στους Συριζαίους, όπου σταθούν και όπου βρεθούν.

ΣΙΩΠΗ στις μεγάλες εφημερίδες... Σαν να μην υπάρχει θέμα με τα Σκόπια, σαν μην έγινε ούτε μια διαδήλωση, ούτε ένα συλλαλητήριο.. ΣΙΩΠΗ.

Γιατί ξαφνικά η αδέσμευτη και ανεξάρτητη ενημέρωση σιώπησε; Πως ξαφνικά όλοι μαζί σιωπήσανε; Αφήνω σε εσάς να φανταστείτε την απάντηση.

Μετά τα κανάλια αρχίσανε τις δημοσκοπήσεις, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει γύρω στο 23% μετά την συμφωνία των Πρεσπών!!

ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.. Ποιος επιτέλους μας περνά για ηλίθιους και ιθαγενείς; Ποιος μας περνά, όχι απλώς για βλάκες, αλλά για τελείως βλάκες; Ποιος βάλθηκε να αντιστρέψει την πραγματικότητα; Ποιος μας κοροιδεύει μπροστά στα μούτρα μας με το χυδαιότερο τρόπο;

  Οριακά, αλλά μπροστά από τον US Army ελληνικός ουλαμός αρμάτων της 211 ΕΜΑ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν έχει 23% που αναφέρουν τα μεγάλα ΜΜΕ, αλλά ούτε 4% στην Βόρεια Ελλάδα, όμως προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο, νομίζοντας ότι απευθύνονται σε αγράμματους ιθαγενείς..

Σε άλλη δημοσκόπηση αναφέρουν ότι το 48% δεν θέλει την συμφωνία των Πρεσπών και ένα 16% μάλλον δεν θέλει..

ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΝΑ 90% ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ; ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ…

Προφανώς δεν έχουν καταλάβει αυτοί που κυβερνούν με την βοήθεια των ΜΑΤ ότι ο Έλληνικός λαός αγρίεψε, ότι ο λαός μπορεί να κάνει υπομονή στα οικονομικά θέματα, ακόμα και αν πεινάσει, θα το δεχτεί, αλλά την ιστορία του δεν την πουλάει..

Η οργή των Ελλήνων ξεχειλίζει.. και η αντίσταση, μόλις ξεκίνησε.

Ακολουθήστε το Hellasnow στο twitter

Tilemachos..Loading...